Logo de la Universitat de València Logo Escola de Doctorat Logo del portal

Programa de Doctorat en Drets Humans, Democràcia i Justícia Internacional

La Comissió Acadèmica establirà els criteris i barems necessaris per establir l'ordre de prelació d'entrada d'estudiants en cas que la demanda de places siga superior a l'oferta. Els criteris estaran relacionats amb l'expedient, currículum justificat documentalment, titulació, entrevista personal etc., i seran avaluats de la manera següent:
-Qualificació mitjana en la titulació de grau (25%).
-Qualificació mitjana en la titulació de postgrau que dóna accés al doctorat (25%).
-Experiència acadèmica docent i professional (15%).
-Experiència investigadora (10%).
-Acreditació del gaudi d'una beca de formació predoctoral (FPI, FPU, VAL R+D, Atracció de Talent, etc.) (15%).
-Altres mèrits (amb especial consideració del coneixement d'idiomes que s'acredite) (5%).
-Entrevista personal (5%).
Els criteris i procediments d'admissió per als estudiants a temps parcial seran els mateixos que els que s’establiran per a l'alumnat a temps complet.
Les sol•licituds es classificaran segons la modalitat d'estudis que el sol•licitant preferisca, bé a temps parcial, bé a temps complet, i s’adjudicaran després en funció del nombre de places assignades a cada modalitat (15 a temps parcial i 15 a temps complet).
Els estudiants poden canviar de modalitat en un sentit o en l’altre sempre que presenten la corresponent sol•licitud davant la Comissió Acadèmica del Programa. Aquesta sol•licitud s’ha de justificar convenientment i anar acompanyada de la documentació que el sol•licitant estime suficient per acreditar-la. La Comissió decidirà en última instància sobre la pertinència del canvi demanat i, si acorda concedir-la, lliurarà el corresponent certificat perquè el Servei de Tercer Cicle de la Universitat modifique el règim o modalitat de dedicació del sol•licitant. En aquest sentit, les normatives acadèmiques de la Universitat (de matrícula, d'avaluació, etc.) preveuen de manera específica i adequada el cas dels estudiants amb dedicació a temps parcial.