Logo de la Universitat de València Logo Escola de Doctorat Logo del portal

Programa de Doctorat en Fisioteràpia

Criteris específics d'admissió

Requisit general d'accés:

Com a requisit general d'accés hauran d'estar en un dels supòsits de l'article 6 del RD 99/2011 o de la disposició addicional segona de l'esmentat Reial decret.

Com a criteris / requisits específics:

Perfils idonis d'accés:

Hauran d'haver cursat el màster oficial Recuperació Funcional en Fisioteràpia o el Màster Fisioteràpia en els processos d'envelliment: Estratègies sociosanitàries o altres estudis del mateix nivell i amb uns continguts formatius de branques de coneixement relacionades amb la Fisioteràpia.

Altres perfils d'accés:

• Estar en possessió del Diploma d'Estudis Avançats (DEA) obtingut d'acord amb el que disposa el RD 778/98 o haver aconseguit la suficiència investigadora segons el regulat pel RD 185/85 hauran haver-lo cursat en programes de doctorat afins a Fisioteràpia, a més, Ciències de l'Activitat Física i Esport i / o titulacions de Ciències de la Salut.

• Estar en possessió d'un títol universitari oficial espanyol, o d'un altre país integrant de l'Espai Europeu d'Educació Superior, que habiliti per a l'accés a màster d'acord amb el que estableix l'article 16 del Reial Decret 1393/2007, de 29 d'octubre i haver superat un mínim de 300 crèdits ECTS en el conjunt d'estudis universitaris oficials, dels quals, almenys 60, hauran de ser de nivell de Màster relacionats amb Ciències de la Salut.

• Estar en possessió d'un títol oficial espanyol de graduat o graduada, la durada, d'acord amb normes de dret comunitari, sigui d'almenys 300 crèdits ECTS relacionats amb Ciències de la Salut.

En el cas d'aquests últims tres perfils es podria incloure l'exigència de complements de formació específics tal com vénen descrits en l'apartat 3.4  de la memòria de verificació (complements formatius).

Tots els i les sol·licitants hauran d'acreditar un domini parlat i escrit de, almenys, una de les dues llengües oficials de la Comunitat Valenciana amb un nivell equivalent al B2 en l'escala del marc comú europeu de referència per a les llengües.

Els i les estudiants que compleixen amb els requisits anteriors podran accedir al programa de doctorat, i la Comissió Acadèmica del programa de doctorat (CAD) l'encarregada de verificar el compliment dels requisits anteriors per a l'admissió del doctorand o doctoranda.