Logo de la Universitat de València Logo Escola de Doctorat Logo del portal

Programa de Doctorat en Promoció de l'Autonomia i Atenció Sociosanitària a la Dependència

REQUISITS D'ACCÉS:
Com a requisit general d'accés hauran d'estar en algun dels supòsits de l'article 6 del RD 99/2011 o de la disposició addicional segona d'aquest Reial decret.


REQUISITS/CRITERIS D'ADMISSIÓ:
Com a requisit específic:
[És important diferenciar entre: a) perfil idoni d'accés i b) altres perfils d'accés que, en el seu cas, a més poden exigir cursar complements formatius]

a) S'haurà d'estar en un dels supòsits de l'article 6 del RD 99/2011 o de la disposició addicional segona d'aquest Reial decret.
Perfil idoni: a més del grau o llicenciatura o equivalent, haver cursat màster en temàtiques orientades a la millora de la qualitat de vida des de Psicologia, Activitat Física i Esport, Medicina, Fisioteràpia, Sociologia, Treball Social, Infermeria o altres estudis del mateix nivell i branca de coneixement amb formació equivalent a la que incorpora el Màster d'Atenció Soci Sanitària a la Dependència. L'accés és universal i per tant aqueixes competències i continguts com a formació avançada i específica pot procedir de diverses disciplines en la mesura en què s'acredite coneixement en l'àmbit de les persones en situació de dependència, els recursos socials disponibles per a promocionar la seua autonomia i qualitat de vida; les tècniques adequades per a disseny i aplicació de serveis de promoció de l'autonomia i atenció soci sanitària a la dependència.

b) També podran ser admesos els qui hagen cursat altres estudis de màster diferents als assenyalats en el punt anterior [i en aquest cas, se'ls pot exigir cursar complements de formació específics de nivell de màster].

Els estudiants que complisquen amb els requisits anteriors podran accedir al programa de doctorat sent la Comissió Acadèmica del programa de doctorat l'encarregada de verificar el compliment dels requisits anteriors per a l'admissió del doctorand.