Logo de la Universitat de València Logo Estructura de Recerca Interdisciplinar en Sostenibilitat (ERISOST) Logo del portal

El web de l'Institut d'investigació s'adapta al nou disseny de la UV

  • 10 de desembre de 2018
Image de la noticia

El web de l'ERI en Sostenibilitat de la UV ha estat adaptat al nou disseny que s'està implementant de forma progressiva a tota la UV, en el marc del procés de transformació global del model de gestió de la Universitat, en el qual l'impuls a l'ús de les noves tecnologies té un paper determinant.

D'acord amb l'obligació que estableix la Llei de Transparència sobre la publicació de tot allò que que afecta a les relacions de la Universitat, com administració pública, amb la ciutadania, el nou disseny web suposa una ajuda a l'hora de garantir la transparència en la seva activitat i el dret d'accés dels ciutadans a la informació pública. El nou disseny del Portal de l'Estructura de Recerta Interdisciplinar (ERI) en Sostenibilitat és també una nova resposta a la necessitat de proximitat entre la UV i la societat.

Amb un format ara més atractiu i accessible, el nou Portal inclou informació sobre les línies d'investigació i els projectes en marxa, memòries d'activitat i fons documentals, entre altres.

Altre dels apartats fa referència al contingut dels plans d'estudis i assignatures de sostenibilitat.