University of Valencia logo Logo Experimenta Logo del portal

La XI FIRA-CONCURS  “EXPERIMENTA” 2016, convocada per la Facultat de Física de la Universitat de València, pretén convertir als estudiants d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà) en protagonistes actius i creatius, i en divulgadros de la ciencia. Després de la inscripción i admisió de projectes ara arriba el moment de la exposició en una fira oberta a tot tipus de visitants. Nombrosos premis, inclòs el premi del públic al projecte més votat, esperen als participants En l'apartat de "informació" per a veure més detalls de la convocatòria, el programa de la fira, cartells, etc.

INSCRIPCIÓ: Fins al 14 de febrer de 2016 inclós

CELEBRACIÓ DE LA FIRA-CONCURS: Diumenge 24 d'abril 2016

Aquesta iniciativa compta amb financiació del projecte competitiu FCT-15-9756 de la Fundació Espanyola per a la Ciència y la Tecnologia (FECYT) del Ministeri d’Economia i Competitivitat (Ajudes pel foment de la cultura cientifica, tecnologica i de la innovació) a més de la col·laboració de diferents entitats patrocinadores.

Aquí pots veure vídeos i fotografies de la darrera X fira Experimenta 2015

 

This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy