21/05/15

Un projecte per a estalviar aigua de reg s’alça amb el primer premi Motivem

Com estalviar aigua de reg?’ dóna títol al projecte guanyador dels II Premis a la Motivació a la Emprenedoria en l’Aula Motivem, que organitza la Càtedra de Cultura Empresarial i que s'han lliurat aquest dimecres en la seu d’ADEIT.

[Llegir més]

  19/05/15

  Ajudes per al desenvolupament de projectes d’innovació educativa i millora de la qualitat docent per al curs 2015/16

  El Vicerectorat de Polítiques de Formació i Qualitat Educativa ha obert la convocatòria d’ajudes per al desenvolupament de projectes d’innovació educativa i millora de la qualitat docent per al curs 2015/16. La convocatòria està vertebrada en tres programes diferenciats (Pla d’Innovació de Centre, Renovació de Metodologies Docents i Grups Estables i Xarxes d’Innovació Contínua), amb atenció preferencial a sis línies d’actuació de caràcter estratègic (ús de les TICs; participació dels i les estudiants; docència en anglés; connexió dels egresats amb el mercat de treball; millora dels plans d’estudis; transferència del coneixement). El termini de presentació de les sol·licituds serà fins al 15 de juny de 2015.

  [Llegir més]

   15/05/15

   ENTREGA PREMIS MOTIVEM

   La Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València promou els premis Motivem per a facilitar la generació d’idees emprenedores en equip

   [Llegir més]

    11/05/15

    Lliurament dels premis de la fase nacional de la XXVI Olimpíada de Física

    Els estudiants valencians han aconseguit un bon resultat en la XXVI Olimpíada de Física 2015, celebrada a Madrid entre el 10 i 13 d’abril de 2015. L’estudiant valencià Ramón Martínez Tatay del Col·legi San Pedro Pascual va obtenir la medalla d’or i el premi a la millor solució d’un problema teòric. Els estudiants guardonats amb medalla de plata i bronze són estudiants de batxillerat de l’IES Tavernes Blanques, l’IES Malilla i el Col·legi Nostra Senyora del Pilar.

    [Llegir més]

     23/04/15

     L'Institut de Física Corpuscular (IFIC) obté la distinció Sever Ochoa com a Centre d'Excel·lència

     L'Institut de Física Corpuscular (IFIC), centre mixt Universitat de València-CSIC, acaba d'obtenir la distinció ‘Sever Ochoa’ corresponent al programa de Centres d'Excel·lència que regeix la Secretaria d'Estat de R+D+i. Amb açò, l’IFIC, que rebrà un milió d'euros anuals durant quatre anys, se suma als 18 centres d'excel·lència acreditats en edicions anteriors

     [Llegir més]

      maig - juny
      28 - 26

      Agenda mensual

      + esdeveniments

      Enquesta de satisfacció de titulats/des

      Egressats/des de títols de grau o de màster oficial disposen de qüestionaris per mostrar en quina mesura estan satisfets/es amb la titulació cursada.

       

      Premis Xavier Gómez i Font a la qualitat lingüística

      Premis Xavier Gómez i Font a la qualitat lingüística dels treballs de fi de grau i de màster en valencià i en anglès

       

      Preinscripció als 108 màsters oficials

      La Universitat de València obri el termini de preinscripció per als màsters oficials del curs 2015-2016.

       

      Procediment RH2 per a graus i màsters

      Del 28 d'abril al 31 de maig està actiu en la plataforma del SGIC el procediment d'anàlisi de la captació i selecció del PDI (RH2).

       

      Enquestes de satisfacció amb els graus i màsters per al professorat

      Durant tot el mes de juny, el professorat de graus i màsters oficials podrà opinar sobre les titulacions on imparteix docència, mitjançant enquestes on line.

       

      Programa de formació d'editors de webs corporatives UV

      Està adreçat a PDI i PAS amb relació contractual activa amb la UV.

       

      + Vídeos

      Imatge de la portada del video;Facultat De Física
      Imatge de la portada del video;El bosó de Higgs
      Imatge de la portada del video;Vídeo Presentació Campus Habitat5U

      Facultat De Física

      La Universitat de València t'obri les seues portes. Als seus Centres descobriràs una àmplia oferta d'estudis, equipament docent d'última tecnologia, instal·lacions esportives i culturals i una completa xarxa de biblioteques. Tot el que necessites per a accedir a una formació integral que garantisca el teu futur professional.

      El bosó de Higgs

      El vídeo explica de forma senzilla la transcendència del descobriment del bosón de Higgs, repassa les idees i les contribucions de molts científics que han fet possible aquest descobriment i explica quin és el paper del camp de Higgs en la naturalesa.

      Vídeo Presentació Campus Habitat5U

      Vídeo de presentació de Campus Habitat5U elaborat per a la consecució del segell de Campus d'Excel·lència

       
       
      Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies D'acord