Astrònoms de la Universitat ubiquen el centre d'una galàxia activa propera a la Via Làctia

15/09/16

Un equip internacional d'astrònoms amb participació de la Universitat de València acaba de situar la posició d'un forat negre supermassiu en NGC 1052, trobant així el centre d’activitat d'aquesta galàxia el·líptica geganta propera a la Via Làctia. L'estudi, que apareix avui en la revista Astronomy & Astrophysics, determina a més la importància, per a l'evolució de les galàxies, dels camps magnètics propers al forat negre.

[Llegir més]

  Dijous 15 de setembre, celebració de la 1ª Jornada de Treball Fi de Grau en Física, curs 2015-16

  14/09/16

  La 1ª Jornada de Treball Fi de Grau en Física té com a finalitat l'assignació de les matrícules d'honor del Treball de Fi de Grau (TFG) del curs acadèmic 2015-16. Així mateix, es pretén donar una major difusió en el marc de la Facultat de Física als millors TFG realitzats pels estudiants del Grau en Física. És la primera vegada que es realitza aquesta activitat acadèmica, científica i divulgativa, que compta amb el suport del Pla d’Innovació de Centre del SFPIE. S’han presentat un total de 9 candidatures que opten a un màxim de 4 matrícules d’honor. Els pòsters s’exposaran en la planta baixa del Bloc C de la Facultat de Física, en el passadís d’accés als laboratoris.

  [Llegir més]

   Jornada de benvinguda per als alumnes de primer curs 2016-2017

   28/07/16

   Jornada de benvinguda al curs 2016-2017 per als alumnes de primer curs CURSdels Graus de Física i Òptica

   [Llegir més]

    1ª Jornada de Treball Fi de Grau en Física. Curs 2015-16

    19/07/16

    La Jornada de Treball Fi de Grau en Física 2015‐16 té com a finalitat l'assignació de les matrícules d'honor (MH) del Treball de Fi de Grau (TFG) en el present curs acadèmic. Així mateix, es pretén donar una major difusió en el marc de la Facultat de Física als millors TFG realitzats pels estudiants del Grau en Física.

    [Llegir més]

     La Universitat de València s’uneix a la Col·laboració VIRGO per a la detecció d’ones gravitatòries

     05/07/16

     Investigadors del Departament d’Astronomia i Astrofísica i del Departament de Matemàtiques de la Universitat de València, coordinats per José Antonio Font, són membres de la Col·laboració Científica VIRGO des d’aquest divendres, dia 1 de juliol. La instal·lació VIRGO, situada prop de Pisa (Itàlia), constitueix el major detector europeu d’ones gravitatòries per interferometria làser.

     [Llegir més]

      set. - oct.
      28 - 27

      Agenda mensual

      + esdeveniments

      Preinscripció de Doctorat per al curs 2016/2017

      Obert el termini de preinscripció per a Doctorat, curs 2016/2017

       

      Konica Minolta University Contest. ¡Participa i guanya un viatge a Europa!

      Oberta la inscripció per a participar en el concurs fins al 4 d’octubre

       

      Enquesta de satisfacció d'estudiants/es amb els graus

      Els/les estudiants/es de grau que feren l'any passat primer o tercer poden opinar sobre la titulació que cursen mitjançant enquestes on line.

       

      Matrícula oberta de les assignatures de Relacions de Gènere

      4 assignatures de Relacions de Gènere, adaptades a cada branca de coneixement, es podrán incorporar a l'expedient acadèmic com 6 crèdits ECTS

       

      Acords i desacords del feminisme sobre prostitució

      "La Nau de la Igualtat, cicle de debats". Encetem un nou cicle de debats per al curs 2016-2017 sobre temes relacionats amb la igualtat entre dones i homes.

       

      Jornades FEMURB sobre Dona i Territori

      Jornades sobre urbanisme i mobilitat amb perspectiva de gènere, acompanyades d'una exposició de dones fotoperiodistes.

       

      Festival de Benvinguda 2016

      Comença el Festival de Benvinguda amb un ampli programa d'activitats culturals per a la comunitat univeristària i la societat valenciana.

       

      Jornada Igualtat: Reptes en la salut, la comunicació i el canvi constitucional

      Una jornada de caràcter acadèmic, per a formar i sensibilitzar en temes d'igualtat, que incorpora un component lúdic que la fa més atractiva.

       

      Concert de Benvinguda

      Manel, Els Catarrers, Hits with Tits, Biano (a màquina) a la Plaça de Bous

       

      + Vídeos

      Imatge de la portada del video;Facultat De Física
      Imatge de la portada del video;El bosó de Higgs
      Imatge de la portada del video;Vídeo Presentació Campus Habitat5U

      Facultat De Física

      La Universitat de València t'obri les seues portes. Als seus Centres descobriràs una àmplia oferta d'estudis, equipament docent d'última tecnologia, instal·lacions esportives i culturals i una completa xarxa de biblioteques. Tot el que necessites per a accedir a una formació integral que garantisca el teu futur professional.

      El bosó de Higgs

      El vídeo explica de forma senzilla la transcendència del descobriment del bosón de Higgs, repassa les idees i les contribucions de molts científics que han fet possible aquest descobriment i explica quin és el paper del camp de Higgs en la naturalesa.

      Vídeo Presentació Campus Habitat5U

      Vídeo de presentació de Campus Habitat5U elaborat per a la consecució del segell de Campus d'Excel·lència

       
       
      Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies