• .
  • .
  • .

IV CONGRÉS INTERNACIONAL DE JOVES OPTOMETRISTES

09/07/18

Aquest Congrés està dirigit a estudiants i egressats recents. Té com a objectiu que aquests puguen compartir els seus primers resultats com a investigadors amb la resta de la comunitat científica. Es podran presentar els treballs originals o els realitzats sota la direcció d'un tutor (TFG, TFM, Projectes de diferents assignatures), sempre que aquest ho autoritze. Addicionalment, també es comptarà amb les aportacions d'importants científics dins de l'àrea d'Optometria i Ciències de la Visió. Aquest és un Congrés ONLINE. La formació online permet assistir a conferències amb altres persones de diferents llocs que realitzen un treball semblant. A banda de les conferències convidades, els participants podran optar a presentar els seus estudis en forma de comunicació oral o pòster en qualsevol de les àrees temàtiques que abasta el Congrés. Existeixen també fòrums de debat sobre diversos temes, així com diversos 'Workshop'. Entre els treballs admesos, el Comitè Científic seleccionarà els que formaran part de la pròxima edició del llibre "Temes Actuals d'Optometria". Termini de presentación de comunicacions: fins al 6 de setembre de 2018. Termini d'inscripcions: fins al 6 de novembre de 2018. (Amb diferents quotes segons la data d'inscripció). Celebració del Congrés: del 7-15 de novembre de 2018.

XIV CURSO DE ASPECTOS ACTUALES EN VISIÓN

21/06/18

ACTIVIDADES Y CURSOS DE VERANO. 35ª EDICIÓN 2018. XIV CURSO DE ASPECTOS ACTUALES EN VISIÓN: 25 AÑOS DE OPTOMETRÍA EN MURCIA. DEL 14 AL 16 DE SEPTIEMBRE DE 2018. UNIVERSIDAD DE MURCIA.

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies