• .
  • .
  • .

Conferència Iberoamericana d'Òptica i Fotònica

31/01/19

La Reunió Iberoamericana d'Òptica (RIAO) i la Reunió Llatinoamericana d'Òptica, Làsers i Aplicacions (OPTILAS), celebrades de forma conjunta tres anys des de 1992, són el principal fòrum en el qual investigadors iberoamericans en òptica i fotònica es reuneixen per a presentar les seues últimes investigacions i establir nous vincles de cooperació. Enguany la conferència es durà a terme a Cancún (Mèxic), del 23 al 27 de setembre. Durant aquests cinc dies, es desenvoluparan sessions plenàries i es presentaran contribucions convidades, impartides per investigadors de reconegut prestigi internacional.

Projecte d'investigació sobre la sensibilitat a la lum en la població espanyola

30/01/19

Una elevada sensibilitat a la llum pot suposar un condicionant significatiu en la vida diària. El Grup d'Investigació en Optometria (www.uv.es/gio) va a dur a terme un estudi d'investigació, dins d'un projecte multicèntric, sobre la sensibilitat a la llum de la població espanyola, així com avaluar alguns dels factors que podrien tenir un impacte en aquesta. En aquesta investigació es pretenen mesurar diversos paràmetres de visió, salubritat ocular i refracció, de forma totalment no invasiva, en un grup nombrós de persones representatives de la població adulta sana. Per a això es necessiten voluntaris de 20 a 70 anys d'edat. Si tens una edat compresa en aquest rang, no t'has sotmès a cirurgia refractiva, i vols que t'avaluïn la visió i la teva graduació, envia un correu electrònic a l'adreça gio@uv.es per a concertar una cita.

PREMI ACADÈMIC SOBRE ESTANDARITZACIÓ

03/09/18

En col.laboració amb diverses universitats, UNE promou un premi acadèmic que, des de l'any 2016, es celebra anualment. Al premi poden optar estudiants de qualsevol universitat española amb treballs fí de màster, treballs fí de grau o assajos vinculats amb l'estandarització. El premi es resol, aproximadament, en el dia mundial de la normalització, el 14 d'octubre, i está obert per a treballs presentats entre el 15 de setembre d'un any fins al següent.

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies