• .
  • .
  • .

BECA PREDOCTORAL

15/01/18

PhD Student position in Photonics: On chip optical spectroscopy. Chalmers University of Technology, Gothenburg, Sweden. RISE Research Institutes of Sweden, Boras, Sweden. Application deadline: 2018-February-28.

BECA PREDOCTORAL

15/01/18

PhD Student position in Photonics: Silicon photonics. Chalmers University of Technology, Gothenburg, Sweden. Application deadline: 2018-February-28.

Congrés Internacional online de joves optometristas

CONGRÉS INTERNACIONAL ONLINE DE JOVES OPTOMETRISTES 2018

22/09/17

El Congrés està dirigit als professionals en actiu i a aquells optometristes que s'inicien en la labor investigadora i clínica perquè aporten les seues noves idees, investigacions originals i revisions realitzades en diverses àrees relacionades amb la visió. Addicionalment, també es comptarà amb les aportacions d'importants científics dins del sector.

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies