• .
  • .
  • .

CONVOCATÒRIA D'UNA PLAÇA PROFESSOR/A ASSOCIAT/DA

04/10/19

Departament d'Òptica i Optometria i Ciències de la Visió. Àrea: 647 Òptica (Àrea pròpia: 648 Optometria i Ciències de la Visió). Plaça: 5392. Categoria: Professor/a associat/ada. Dedicació:6 + 6 hores. Nº de places: 1. Perfil: "Optometria", "Contactologia" i "Òptica Oftàlmica". Requisits específics: Grau/Diplomatura en Òptica i Optometria. Coneixement de valencià a nivell C1 (Suficiència). Altres indicacions: Contractació fins al 31 d'agost de 2020. Horari de matí i vesprada.

PREMI ACADÈMIC SOBRE ESTANDARITZACIÓ

03/09/18

En col.laboració amb diverses universitats, UNE promou un premi acadèmic que, des de l'any 2016, es celebra anualment. Al premi poden optar estudiants de qualsevol universitat española amb treballs fí de màster, treballs fí de grau o assajos vinculats amb l'estandarització. El premi es resol, aproximadament, en el dia mundial de la normalització, el 14 d'octubre, i está obert per a treballs presentats entre el 15 de setembre d'un any fins al següent.

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies