Logo de la Universitat de València Logo del portal

 • Facultat de Física

Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • 16/07/19

  En el rànquing de Xanghai, la Universitat de València es situa en la novena posició mundial en Teledetecció i segona (en l’escala espanyola) en Física.

  L’actualització, ahir dilluns dia 1, del Global Rànquing of Academic Subjects (GRAS) o rànquing de Xanghai per matèries, destaca a la Universitat de València en la novena posició mundial en Teledetecció (àrea de José A. Sobrino, recent premi Rei Jaume I de Protecció del Medi Ambient) i és segona (en l’escala espanyola) en Física i Medicina Clínica.

  [Llegir més]

 • 16/07/19

  La Facultat de Física escala 36 llocs en el National Taiwan University Ranking (NTU) d’investigació, situant-se en la posició 108 mundial i segona d’Espanya.

  La Universitat de València s’ha afermat com la tercera millor d’Espanya per sisè any consecutiu en el National Taiwan University Ranking (NTU).

  [Llegir més]

 • Detall del cartell elaborat per a l'esdeveniment.

  15/07/19

  Escola d’Estiu Erasmus de Física (E3F), amb cursos, xerrades i activitats lúdiques i formatives

  La Facultat de Física de la Universitat de València acull els dies 15 al 19 de juliol l’Escola d'Estiu Erasmus de Física (E3F). Es tracta d’una activitat coordinada per la facultat que ofereix cursos, xerrades i activitats lúdiques i formatives a estudiants dels graus de Física i de Matemàtiques així com a estudiants de batxillerat interessats en estudis de ciència i tecnologia.

  [Llegir més]

 • 12/07/19

  Cursos d'anglés i cursos de valencià per a l'estudiantat

  Oberta la convocatòria de cursos d'anglès i cursos de valencià per a l'estudiantat de la Universitat de València.

  [Llegir més]

 • Un moment de la inauguració

  09/07/19

  Mil especialistes de més de 50 països estudien a València els principals avanços en el camp de les ones gravitacionals

  València acull la trobada internacional més important en l'àrea de la física gravitacional, que se celebra per primera vegada a Espanya. Fins a divendres 12 donen cita a València prop d'un miler de científiques i científics de més de 50 països que presenten, estudien i investigen els principals avanços en el camp de la relativitat general i la gravitació, en particular en la detecció i l'estudi de les ones gravitatòries, en alguna de les més de 600 xarrades científiques especialitzades programades. Ho fan durant la trobada més important sobre gravitació: la 22nd International Conference on General Relativity and Gravitation & 13th Edoardo Amaldi Conference on Gravitational Waves.

  [Llegir més]

 • 05/07/19

  La Facultat de Física coordina el projecte Un viatge fantàstic amb els peus en la Física del Campus Científic d’Estiu 2019

  La ministra d'Educació i Formació Professional en funcions, Isabel Celaá, i el ministre de Ciència, Innovació i Universitats en funcions, Pedro Duque, van inaugurar dilluns passat a València els Campus Científics d'Estiu 2019.

  [Llegir més]

 • 02/07/19

  Premi Facultat de Física al millor treball experimental en Física

  Convocat el Premi Facultat de Física al millor treball experimental en Física, 2019. Convocatòria publicada en DOGV de data 10-07-2019. Termini de presentació de sol·licituds obert fins al 31 d'octubre del 2019.

  [Llegir més]

 • 25/06/19

  ELS MÀSTERS DE FÍSICA AVANÇADA, TELEDETECCIÓ i FÍSICA MÈDICA RENOVEN LA SEUA ACREDITACIÓ

  Els passats dies 21 i 22 de març La Facultat de Física rebé la visita del Comitè d'Avaluació Externa designat per l'AVAP dins el procediment d'avaluació dels Màsters Oficials en Física Avançada, Física Mèdica i Teledetecció gestionats pel centre.

  [Llegir més]

 • 20/06/19

  Xerrada/Seminari : Detecció de patògens per mitjà de tècniques de teledetecció. L'experiència de PONTE.

  Una de les prioritats de la Unió Europea, a través del seu programa d'investigació i innovació H2020, és la prevenció i el control de plagues i patògens que suposen una amenaça per al mig agroforestal.

  [Llegir més]

 • 05/06/19

  El professor de la Facultat de Física José Antonio Sobrino, premi Jaume I de Protecció del Medi Ambient

  El catedràtic de Física de la Terra de la Universitat de València José Antonio Sobrino ha rebut aquesta setmana el premi Jaume I de Protecció del Medi Ambient 2019.

  [Llegir més]

Per a més novetats, utilitza el cercador

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies