University of Valencia logo Logo del portal

 • Facultat de Física

News list

Last 10 news

 • 15/10/19

  Copernicus Climathon Burjassot 2019

  Com fer més verd la teua ciutat d'una manera sostenible

  [Read more]

 • 10/10/19

  Jornada Col.legi Oficial de Físics 17 d'octubre de 2019

  Jornada Informativa sobre "Ejercicio profesional de los Físicos españoles en el ámbito de la Defensa y Seguridad de los ciudadanos 2019"

  [Read more]

 • 17/09/19

  El grup liderat pel professor del Departament de Física Aplicada i Electromagnetisme, Daniel Errandonea, aconsegueix importants avanços en l'estudi de la fotoconductivitat inversa

  Investigadors de la Universitat de València modifiquen de forma controlada la fotoconductivitat de nanopartícules d'òxid de wolframi (WO3). Es tracta d'un fenomen amb potencials aplicacions en Fotònica i Optomecànica, dues disciplines amb un gran potencial en el desenvolupament de noves tecnologies. Els resultats han sigut publicats en Advanced Science.

  [Read more]

 • Rebecca Azulay i Iván Martí Vidal.

  09/09/19

  Especialistes en Astronomia de la Universitat de València reben el prestigiós premi Breakthrough de Física Fonamental

  El Premi Breakthrough de Física Fonamental, dotat amb 3 milions de dòlars i un dels més prestigiosos del món, ha sigut atorgat enguany a la col·laboració internacional Event Horizon Telescope (EHT), formada per 347 especialistes que obtingueren la primera imatge d’un forat negre el passat mes d’abril. Entre ells, Rebecca Azulay i Ivan Martí Vidal, del Departament d’Astronomia i Astrofísica de la Universitat de València.

  [Read more]

 • Detall del cartell.

  22/08/19

  La Universitat organitza la VII Reunió Espanyola de Física Solar i Heliosfèrica, que se celebra a la Nau del 3 al 5 de setembre

  La Universitat de València organitza la VII Reunió Espanyola de Física Solar i Heliosfèrica (REFSH), que se celebra al Centre Cultural La Nau els dies 3,4 i 5 de setembre. Especialistes nacionals i estrangers presentaran l’estat general de la física solar i discutiran sobre els últims avanços en instrumentació solar (telescopis terrestres, satèl·lits, globus estratosfèrics...).

  [Read more]

 • 16/07/19

  En el rànquing de Xanghai, la Universitat de València es situa en la novena posició mundial en Teledetecció i segona (en l’escala espanyola) en Física.

  L’actualització, ahir dilluns dia 1, del Global Rànquing of Academic Subjects (GRAS) o rànquing de Xanghai per matèries, destaca a la Universitat de València en la novena posició mundial en Teledetecció (àrea de José A. Sobrino, recent premi Rei Jaume I de Protecció del Medi Ambient) i és segona (en l’escala espanyola) en Física i Medicina Clínica.

  [Read more]

 • 16/07/19

  La Facultat de Física escala 36 llocs en el National Taiwan University Ranking (NTU) d’investigació, situant-se en la posició 108 mundial i segona d’Espanya.

  La Universitat de València s’ha afermat com la tercera millor d’Espanya per sisè any consecutiu en el National Taiwan University Ranking (NTU).

  [Read more]

 • Detall del cartell elaborat per a l'esdeveniment.

  15/07/19

  Escola d’Estiu Erasmus de Física (E3F), amb cursos, xerrades i activitats lúdiques i formatives

  La Facultat de Física de la Universitat de València acull els dies 15 al 19 de juliol l’Escola d'Estiu Erasmus de Física (E3F). Es tracta d’una activitat coordinada per la facultat que ofereix cursos, xerrades i activitats lúdiques i formatives a estudiants dels graus de Física i de Matemàtiques així com a estudiants de batxillerat interessats en estudis de ciència i tecnologia.

  [Read more]

 • 12/07/19

  Cursos d'anglés i cursos de valencià per a l'estudiantat

  Oberta la convocatòria de cursos d'anglès i cursos de valencià per a l'estudiantat de la Universitat de València.

  [Read more]

 • Un moment de la inauguració

  09/07/19

  Mil especialistes de més de 50 països estudien a València els principals avanços en el camp de les ones gravitacionals

  València acull la trobada internacional més important en l'àrea de la física gravitacional, que se celebra per primera vegada a Espanya. Fins a divendres 12 donen cita a València prop d'un miler de científiques i científics de més de 50 països que presenten, estudien i investigen els principals avanços en el camp de la relativitat general i la gravitació, en particular en la detecció i l'estudi de les ones gravitatòries, en alguna de les més de 600 xarrades científiques especialitzades programades. Ho fan durant la trobada més important sobre gravitació: la 22nd International Conference on General Relativity and Gravitation & 13th Edoardo Amaldi Conference on Gravitational Waves.

  [Read more]

For more news, please use the browser

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy