• .

 • .

 • .

31/10/14

El Grup d'Investigació en Optometria de la Universitat de València coordinarà un projecte H2020 per a la millora del diagnòstic i tractament de l'ull sec

El Grup d'Investigació en Optometria (GIO) de la Universitat de València coordinarà un projecte Europeu de 2,5 milions d'euros a fi de millorar el diagnòstic i tractament de l'ull sec..

[Read more]

  fotografia eleccions junta de Facultat

  22/10/14

  Eleccions Junta de Facultat, A.D.R i Claustre 2014

  La Degana de la Facultat de Física convoca eleccions per al proper 20 de novembre, per la renovació dels representants de PDI, PIF, PAS i estudiants de la Junta de Centre i per a la renovació de l'ADR, fent-les coincidir amb les eleccions de renovació d'estudiants del Claustre. Ací podreu seguir el procés electoral.

  [Read more]

   16/10/14

   INSCRIPCIÓ OLIMPIADA DE FÍSICA

   AVÍS Queda obert el termini per a la inscripció a la prova de preselecció de l'Olimpíada de Física, que tindrà lloc el dia 28 d'octubre a les 16 h. en les aules AI5 i AI6 de l'aulari interfacultatiu.

   [Read more]

    15/10/14

    Cicle de conferències 2014-2015

    El proper dijous 23 d'octubre s'inicia el nou Cicle de Conferències de la Facultat de Física

    [Read more]

     06/09/14

     Tràmits que poden realitzar per la Seu Electrònica d'Entreu

     La Universitat de València posa a la disposició de tots els ciutadans la seua Seu Electrònica (ENTREU), a través de la qual es podrà accedir a la informació, serveis i tràmits electrònics de l'Administració de la Universitat de València. Els tràmits es podran realitzar des de qualsevol lloc i en qualsevol moment, evitant així els desplaçaments a les dependències de la Universitat.

     [Read more]

       
      Nov
      1 - 2

      Weekly agenda

      All events

      Festival de Benvinguda 2014 (Welcome Festival)

      A door open at the University with the cultural and social offer for students.

       

      + Videos

      Image of the cover of the video;Faculty of Physics
      Image of the cover of the video;The Higgs boson
      Image of the cover of the video;Presentation video of Campus Habitat5U

      Faculty of Physics

      The University of Valencia opens its doors. In its Centres you will discover a wide offer of studies, state of the art technology for teaching, sport and cultural installations and a net of libraries. All you need to access a comprehensive education that guarantees your professional success.

      The Higgs boson

      The video explains in a simple way the significance of the Higgs boson discovery, reviewing the ideas and contributions of many scientists that have led to this discovery and explaining the role the Higgs field in nature.

      Presentation video of Campus Habitat5U

      Presentation video of Campus Habitat5U developed to obtain the label of Excellence Campus

       
       
      This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy OK