• .
 • .
 • .

Stand de la Universitat de València en IGARSS 2018

25/07/18

En la 38ª edició de l'IGARSS 2018 que es celebra en Fira Valéncia del 22 al 27 de juliol, la Universitat de Valéncia té un stand on publicita el Màster i Doctorat en Teledetecció que coordinen el Departament de Física de la Terra i Termodinâmica i l'IPL.

  El Departament de Física de la Terra i Termodinàmica i el IPL organitzen el major congrés internacional sobre Teledetecció

  25/07/18

  El 38º Simposi Internacional de Geociències i Teledetecció (IGARSS 2018 en les seues sigles en anglès) acull a prop de 2.400 científics procedents de 64 països que es reuniran a València fins el pròxim divendres 27 de juliol.

  [Read more]

   The Universitat de València is the best university in Spain in Remote Sensing according to the Shanghai Ranking

   23/07/18

   According to the Global Ranking of Academic Subjects (GRAS), the Universitat de València is the best centre of higher education in Spain for Remote Sensing, Food Science Technology,Energy Engineering and Business.

   [Read more]

    Les energies renovables protagonitzen la tercera edició de la Universitat de Primavera d’Alzira (UPA)

    15/05/18

    Els professors de la Universitat José Luis Gómez Amo i Vicente Martínez-Soria impartiran els mòduls formatius que componen la UPA i que giraran al voltant de la problemàtica energètica actual. Aquestes jornades se celebraran els dies 17 i 18 de maig de manera gratuïta per a la ciutadania.

    [Read more]

     Lectura Defensa de Tesis del Doctorado en Teledetección

     25/04/18

     Defensa de Tesis Doctoral de Mª de las Neus Sabater Medina el próximo 8 de mayo de 2018.

     [Read more]

       
       
      This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy