University of Valencia logo Logo Experimenta Logo del portal

Acte de premiació Experimenta 2020

  • November 20th, 2020
Image de la noticia

Lliurament de premis Experimenta el 27 de novembre, dins de la programació d'Expociència

El passat 27 de novembre, a les 12:15 h, es va celebrar l'acte de lliurament de premis de la XV Fira Concurs Experimenta 2020, dins del programa d'activitats d'Expociència, del Parc Científic de la Universitat de València.

L'acte va ser presencial en l'auditori Marie Curie del Parc Científic amb aforo limitat y es va retransmetre per streaming (vídeo en aquest enllaç) abans de la representació del "Teatre químic". 

Els projectes guardonats en la Fira-Concurs Experimenta 2020 son:

PREMI d'Experiments i Demostracions de Física-Batxillerat (300 € i material experimental per al centre)

MESURA DEL RENDIMENT D'UN MOTOR TÈRMIC (STIRLING), presentat per Laia Almenar Lucio, Isabel García-Oliver Canet i Coraima E. Sánchez Guamán, amb la tutela dels professors Francisco Savall i Miriam Esparza, 1er de Batxillerat del IES Ausiàs March de Gandia (València). FITXA i VIDEO del projecte.

PREMI d'Aplicacions Tecnològiques-Batxillerat (300 € i material experimental per al centre)

FICA LA BOLA, presentat per Blai Barberà Salas, Gabriel Fernández Campos i Brando Fraiz Freire, amb la tutela del professor Antonio Montero López. 2n de Batxillerat, IES Salvador Gadea de Aldaia (València). FITXA i VIDEO del projecte.

La situació sanitaria per covid-19, ha obligat a sospendre la convocatòria presencial i els projectes van ser presentats mitjançant videos en els quals l'alumnat mostra i explica el seu treball i el funcionament dels muntatges.

El jurat, constituït per professorat universitari i de centres de secundària, com es habitual, ha valorat fonamentalment el bon funcionament, la correcta comprensió dels treballs i la claredat de les explicacions donades per l'alumnat.

Enhorabona a les premiades i premiats i molt d’ànim a tots per a continuar treballant i també disfrutant amb els vostres projectes.

Ens veiem en la propera Fira-Concurs Experimenta el 25 d’abril de 2021.

Images: