University of Valencia logo Logo Experimenta Logo del portal

COM GRAVAR I ENVIAR EL VIDEO DEL TEU PROJECTE

  • March 11st, 2021
Image de la noticia

Enguany les bases inclouen l'enviament d'un vídeo breu de cada projecte admés per a participar en la fira. Ací tens tota la informació.

Com s'indica en les bases de participació, cada projecte ha d'elaborar un vídeo d'un màxim de 6 minuts de duració, en el qual l'alumnat explique el funcionament del seu projecte, com farà davant al públic en la fira presencial, al mateix temps que mostra clarament els fenòmens físics o aplicacions involucrats. També es pot ensenyar gràfiques i resultats de les mesures realitzades o plantejar algunes encara en desenvolupament.

L'inici del vídeo haurà d'incloure el TÍTOL del projecte, CURS i CENTRE, així com els NOMS i COGNOMS de l'alumnat i professorat registrats per a participar. El vídeo es depositarà en youtube tenint com a títol el nom del projecte.

- TERMINI D'ENVIAMENT de vídeos: fins al 31 de març

- ENVIAMENT: mitjançant aquest breu questionari on poseu el codi del projecte assignat per a la fira (veure el llistat), títol, centre i curs, professorat tutor i l'enllaç youtube del vídeo.

Es recomana veure vídeos gravats durant l'exposició de projectes premiats d'anys anteriors  i consultar aquest document que inclou una ajuda sobre com preparar l'enregistrament.

Esperem poder veure-us a tots el dia 25 d'abril.