University of Valencia logo Logo Experimenta Logo del portal

La Fira -Concurs Experimenta als Sapiència premis

  • November 11st, 2023
premios sapiencia
premios sapiencia

Experimenta és la iniciativa que representa a la Universitat de València

La Fira-Concurs Experimenta, iniciativa d'aprenentatge CTEM i divulgació organitzada per la Facultat de Física de la Universitat de València, ha sigut convidada a l'acte de lliurament dels premis Sapiència, com a ambaixadora de Sapiència, nomenament que va rebre en 2022.

La professora Chantal Ferrer, coordinadora de la fira Experimenta, va acudir a aquesta gala, celebrada el passat 11 de novembre de 2023 en la Universitat Jaume I de Castelló, i va ser l'encarregada de fer lliurament dels premis de la categoria de Física, Química i Matemàtiques. Alguns dels  guardonats d'aquesta categoria van obtindre també premis en la fira Experimenta de 2023 i de convocatòries anteriors.

Sapiència és una iniciativa conjunta de la Xarxa d'Universitats Valencianes per al Foment de la I+D+i (RUVID) i la Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital de la Generalitat Valenciana que té com a objectiu despertar vocacions científiques entre l'estudiantat de la Comunitat Valenciana a través de la convocatòria de premis a projectes d'investigació duts a terme per alumnat jove.

Més informació: https://sapienciapremis.es/