Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació Logo del portal

.
.
.
.

Cristina Rodríguez Domenech. Estudis Hispànics

7 de de maig de 2021

Crec que és important dir que tots els graus tenen parts que t'agraden més i parts que menys, però el més important és que t'apassione el que estàs aprenent. Sempre s'és a temps de trobar allò que t'agrada i esforçar-te per dedicar-te a això. Per a mi és el que suposa aquest grau.

El grau és una gran experiència, en la qual reps una visió tant de la llengua i la literatura hispàniques com de tot el que hi ha darrere. Et fa qüestionar, dia a dia, el perquè de moltes coses i experimentar un creixement personal. A més, et dóna l'oportunitat de conéixer a molta gent amb gustos i inquietuds similars a les teues i fer amics per a tota la vida.

També us anime a anar més enllà i ser part de la vida universitària. Jo forme part d'un voluntariat i del programa Entreiguals i això et permet experimentar la universitat d'una forma més intensa i profunda.

Us recomane que prengueu el grau amb calma i el gaudiu molt, perquè veureu les coses des de moltes perspectives, llegireu molts autors diferents i entendreu millor com funciona el llenguatge a la societat. Sincerament, si t'agraden aquestes coses, no hi ha millor grau on formar-te.