Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació Logo del portal

Horaris, aules i protocol d’accés per als exàmens del 2n quadrimestre

  • 21 de maig de 2021
Image de la noticia

Els exàmens de la 2na avaluació dels graus de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació s’inicien aquest dilluns 24 de maig. Podeu trobar tota la informació de les dates, aules i hores en aquest link

En funció de l’aula i hora de començament de la prova, l’alumnat accedirà a l’aula d’examen en el horari indicat en la següent taula (veure codi de colors), sense esperar ni romandre en el corredor.

Recordeu la importància de seguir el protocol d’accés per a garantir la seguretat:

  1. Els espais a ocupar a les aules està marcat igual que en la docència al llarg d’aquest segon quadrimestre. No obstant això, en les aules més grans, procureu mantindre la màxima separació possible. Una vegada assegut, l’alumnat deixarà la seua identificació personal (DNI i/o targeta d’estudiant) damunt de la taula per a la seua comprovació per part del professorat.
  2. L’alumnat ha d’accedir a l’aula assignada immediatament per evitar aglomeracions als corredors. Una vegada dins de l’aula, el professorat comprovarà i anotarà la identitat de cada estudiant que s’ha presentat.
  3. En acabar l’examen, cada estudiant haurà d’eixir de l’aula i l’edifici de forma ordenada i sense aglomeracions. No es permet     romandre als corredors ni a les escales.
  4. El personal assistent COVID (identificat amb jupetí de color blau) vetlarà pel compliment d’aquestes indicacions i de les mesures de seguretat ja conegudes.