Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació Logo del portal

V Jornada Internacional d’Innovació sobre Llibres Il·lustrats i Còmics – JOLIN2020 LITERATURA, TRADUCCIÓ I FRONTERA

  • 15 de desembre de 2020
Image de la noticia

Des del Departament de Filologia Anglesa i Alemanya us comuniquem que el pròxim dia 17 de desembre tindrà lloc la V Jornada Internacional d’Innovació sobre Llibres Il·lustrats i Còmics – JOLIN2020. Enguany, ateses les circumstàncies, la jornada tindrà lloc de manera virtual a través del canal de Youtube de la Facultat de Filologia, traducció y comunicació, al qual podeu accedir mitjançant aquest enllaç

JOLIN2020 està dedicat a la literatura il·lustrada, la traducció i la frontera, entenent frontera no ja sols com a element físic, sinó com a element cultural, social i també literari. Les contribucions dels nostres ponents arriben des del món de l’educació, dels estudis lingüístics i literaris i també del món de la imatge i la fotografia. Es tracta, en definitiva, d’un punt de trobada interdisciplinari on gaudir i aprendre sobre literatura il·lustrada, còmic i el món que els envolta.

Si vols conèixer més, o tens curiositat, o t’agradaria saber com es treballa l’oralitat en la traducció de còmics, l’alteritat a través de llibres il·lustrats en educació infantil o la il·lustració o la animació de personatges per a videojocs, passa’t pel canal de Youtube de la facultat. Et deixem el cartell de la jornada i el programa, on trobareu tota la informació.

Esteu tots convidats i convidades a JOLIN2020.

 

Dra. Julia Haba-Osca (Universitat de València)

Maricel Esteban Fonollosa (Universitat de València)

Dr. Robert Martínez-Carrasco (Universitat Jaume I)

Llista d'enllaços:

Imatges: