Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Estudiants de la Universitat de València

Jornades Diàlegs sobre Educació Inclusiva

  • 29 de març de 2019

L'Aula Magna de la Facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació va acollir, el passat 27 i 28 de març, les Jornades Diàlegs sobre Educació Inclusiva, organitzades de forma conjunta pel CEFIRE de València i el Departament de Didàctica i Organització Escolar. 

El Dr. Ignacio Rivas va realitzar la ponència marc i huit centres educatius van compartir les seues experiències i bones pràctiques. Els temes principals van versar sobre les ecologies de l'aprenentatge, les metodologies actives, la participació i la convivència. 

Donat l'èxit d'aquestes Jornades, en les quals s'ha reunit professorat en actiu i estudiants de Doctorat, Màster i Graus, es va tancar la sessió amb el compromís de començar a treballar per a la realització d'unes segones jornades el pròxim curs, la qual cosa suposarà un pas més en la consolidació de la col·laboració entre CEFIRE-Universitat de València i una aposta ferma per l'Educació Inclusiva.
 

Llista d'enllaços:

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies