University of Valencia logo Logo del portal

  • Estudiants de la Universitat de València

Jornades Diàlegs sobre Educació Inclusiva

  • March 29th, 2019

L'Aula Magna de la Facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació va acollir, el passat 27 i 28 de març, les Jornades Diàlegs sobre Educació Inclusiva, organitzades de forma conjunta pel CEFIRE de València i el Departament de Didàctica i Organització Escolar. 

El Dr. Ignacio Rivas va realitzar la ponència marc i huit centres educatius van compartir les seues experiències i bones pràctiques. Els temes principals van versar sobre les ecologies de l'aprenentatge, les metodologies actives, la participació i la convivència. 

Donat l'èxit d'aquestes Jornades, en les quals s'ha reunit professorat en actiu i estudiants de Doctorat, Màster i Graus, es va tancar la sessió amb el compromís de començar a treballar per a la realització d'unes segones jornades el pròxim curs, la qual cosa suposarà un pas més en la consolidació de la col·laboració entre CEFIRE-Universitat de València i una aposta ferma per l'Educació Inclusiva.
 

Links:

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy