Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació Logo del portal

Café Acadèmic, 6 de febrer

  • 3 de febrer de 2019
Image de la noticia

El proper dimecres 6 de febrer comença un cicle de 'cafè acadèmic' que tindrà lloc fins a final de curs. Aquesta activitat, promoguda des del centre, pretén propiciar un lloc de trobada de la comunitat acadèmica al voltant d'un assumpte d'interès concret. Les sessions seran dinamitzades per algun membre de la casa per donar lloc a una conversa i oportunitat de trobar-nos al marge de comissions, investigacions o activitats docents.

La primera trobada tindrà lloc el proper dimecres entre les 15.30 i les 17h a la Sala de Juntes de la Facultat i estarà obert a tots els membres de la comunitat acadèmica de la Facultat: PDI, PAS, estudiants.

El tema escollit per a aquesta ocasió dinamitzat pels companys Jose Ignacio Cruz i Llum Sanfeliu versarà al voltant del llibre recentment editat pel primer, al costat d'Alicia Civera, i que porta per títol 'problemes educatius actuals', obra d'Emilia Elías de Ballesteros, 'una obra pensada des de la societat mexicana dels anys 50; un text encunyat des de l'experiència de la Guerra Civil espanyola, la Segona Guerra Mundial i la gran incertesa sobre la capacitat dels homes i les dones per construir bases justes de convivència '(Creu i Civera, 2017, 35).

Llista d'enllaços: