Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació Logo del portal

VII Jornada La Igualtat també s'aprèn

  • 15 de novembre de 2018
Imatge de la VII Jornada amb Raquel Ricart

La Setena Jornada de Coeducació, celebrada el 14 de novembre de 2018, va tancar amb el lliurament dels premis a tres dels i les estudiants que van participar en el I Concurs de Microrelats Coeducatius convocat per la Facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació.

La Setena Jornada de Coeducació, celebrada el 14 de novembre de 2018, va tancar amb el lliurament dels premis a tres dels i les estudiants que van participar en el I Concurs de Microrelats Coeducatius convocat per la Facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació. Les persones premiades van ser:

- Javier Oviedo Timor pel seu relat titulat 'Un relat de cabells curts'

- Jesús Manzanares Laencina pel seu relat titulat 'Mozart'

- Zulema Mas Pérez pel seu relat titulat 'Lo que se dice sin decir'

 

Lectures, escriptures que permeten repensar (ens), aprendre (ens) i desaprendre (ens) per donar a llum identitats que siguin pròpies, buscar altres cànons, escoltar les nostres pròpies ferides i trobar-nos amb l'alteritat. Usar les paraules, resignificarlas i buscar eines creatives per transformar el nostre present i oferir relats contrahegemònics que subverteixin els imperatius normatius i patriarcals. Els reptes de la coeducació són per a l'estudiantat de les nostres titulacions eines de gran utilitat per a transformar-se i transformar.