Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Física Logo del portal

L'Escola d'Estiu Erasmus de Física (E3F) és una activitat coordinada per la Facultat de Física de la Universitat de València que té com objectiu oferir una sèrie de cursos, xerrades i activitats tant lúdiques com formatives a estudiants dels graus de Física i Matemàtiques així com a estudiants de batxillerat interessats en estudis de ciència i tecnologia. L'escola pretén cobrir diferents àrees d'estudi i interès tant en allò referent a les temàtiques (xerrades, cursos, activitats, visites a laboratoris...) com al públic a qui va dirigida (estudiants interessats en qualsevol camp de la Física). El programa inclourà xerrades sobre investigació desenvolupada en la Indústria.

L'Escola té també entre els seus objectius oferir informació i coneixement, per part dels propis protagonistes, d'experiències d'intercanvi Erasmus: estudiants tant 'incoming' com 'outgoing' exposaran les seues vivències i impressions al públic interessat a través de taules de debat o xerrades específiques. L'E3F compta amb el recolzament econòmic del Pla d'Innovació Docent i del programa d'intercanvi de la Universitat de València.

L'escola E3F d'enguany ha hagut de ser cancel·lada en la seua forma presencial, degut a la situació sanitària provocada per la covid-19. Tanmateix, des del comitè organitzador, hem preparat un programa reduït per presentar alguns dels temes principals que volíem que es tractaren en l'escola d'enguany. Amb l'esperança que es puguen desenvolupar com cal en l'edició de 2021, vos presentarem uns tasts de Física de la Terra, Astrofísica i Cosmologia gràcies a les contribucions de col·legues, companys/es i també alguna nostra.

Les presentacions es faran en format online, a travès de la plataforma Blackboard Collaborate, entre els dies 13 i 17 de juliol. Tindran una durada d'una hora (amb temps per fer preguntes), i se'n faran dues cada dia, entre les 11:00 i les 13:00.