Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Física Logo del portal

L'Escola d'Estiu Erasmus de Física (E3F) és una activitat coordinada per la Facultat de Física de la Universitat de València que té com objectiu oferir una sèrie de cursos, xerrades i activitats tant lúdiques com formatives a estudiantat del Grau en Física i altres estudis relacionats (STEM) així com a estudiantat de batxillerat interessat en estudis de ciència i tecnologia. L'escola pretén cobrir diferents àrees d'estudi i interès tant en allò referent a les temàtiques com al públic a qui va dirigida (estudiantat interessat en qualsevol camp de la Física). El programa inclourà xerrades invitades centrades en Física Aplicada i Física Teòrica, a més de contribucions sobre altres temes, a càrrec de joves investigadores i investigadors i estudiantat de la Facultat, sempre amb un caràcter divulgatiu.  Enguany l’Escola E3F és part de les activitats que desenvolupa l’activitat dins de l’aliança FORTHEM, i és per això que les xerrades seran principalment en anglès. 

A més, l'escola E3F reprén la seua forma presencial, després del format on-line que es va prendre a les edicions de 2020 i 2021 per causa de la situació sanitària provocada per la Covid-19. Tanmateix, des del comitè organitzador hem preparat un programa que podreu seguir en línia. Amb l'esperança de retrobar-nos presencialment aquest any, vos presentarem xerrades i taules redones relacionades amb eixides professionals. 

Les presentacions es faran en format presencial, al Saló de Graus Lise Meitner de la Facultat de Física, i on-line, entre els dies 4 i 8 de juliol. Podreu consultar l’horari de l’escola en breu en el web. 

L'E3F compta amb el recolzament econòmic del Pla d'Innovació Docent i del programa d'intercanvi de la Universitat de València. 

 

Comitè organitzador

Martina Delgado-Pinar 

Carlos Álvarez 

Andreu Anglés-Castillo  

Carmen Galotto 

Carlos Miró 

Jesús Ortiga-Fibla 

Francisco José Pérez 

Manel Perucho-Pla 

Victòria Garcia-Pol 

Daniel Queiroz 

Josu Sánchez 

Enric Valor