Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Fisioteràpia Logo del portal

VI Jornades d'Estudiants de Fisioteràpia

  • 7 de març de 2023
Image de la noticia

L’ADR de la Facultat de Fisioteràpia, celebra les VI Jornades d’Estudiants de Fisioteràpia destinades a tots els estudiants que tinguen interés a aprofundir en alguns temes específics de la disciplina de Fisioteràpia.

S’han dissenyat uns tallers amb l’objectiu que cada estudiant puga acudir a dos d’ells:

El termini per a fer la inscripció serà del 7/03/2023 al 23/03/2023 tots dos inclosos.

Donat l’èxit en la participació d’aquestes jornades l’any passat, i per tal de ser ben rigorosos a l’hora d’assignar les places a qui les demane, s’ha establert el següent procediment d’inscripció:

1.   La persona interessada ha d’omplir la sol·licitud d’inscripció i entregar-la a la consergeria, juntament amb el resguard del pagament de la inscripció.
L’import de la inscripció a les jornades i la participació en els tallers, és de 10 euros.

Aquella persona que vulga tindre constància de l’entrega de la instància que presenta, pot fer-se una fotocòpia i a la consergeria li posaran un segell justificatiu de l’entrega.

2.   En la consergeria comprovaran la disponibilitat de llocs en els tallers que s’hi sol·licita (conforme a la llista ordenada de preferències que tinga) i l'informaran d’on té plaça certa adjudicada, en el mateix moment de presentar la inscripció.

Si es donara el cas que una persona sols té interés en un o uns tallers concrets, es recomana passar per la consergeria i consultar prèviament al pagament si hi ha disponibilitat en el/els tallers que vol. A continuació pot anar a pagar a l’oficina de Santander que hi ha en Psicologia o bé fer transferència a través de banca en línia. Evidentment, no pot haver molt de temps de diferència entre l’entrega del justificant de transferència i el fet d’apuntar-se a la consergeria per si de cas algú s’apunta i no queden places.

No es retornarà cap import ingressat al compte corrent, una vegada fet. Consulteu els tallers als quals voleu assistir i comproveu que no coincidisquen. Els tallers es publicaran en aquesta pàgina web.
Ah! També podeu participar en un sorteig, pel qual no heu de pagar res.

 

Sol·licitud

Horaris i Aules de la Jornada

 


ANIMEU-VOS SERÀ MOLT INTERESSANT!!