Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Fisioteràpia Logo del portal

Presentació de la Facultat de Fisioteràpia

Benvingut a la web oficial de Facultat de Fisioteràpia adscrita a la Universitat de València, aquí podràs buscar tota la informació sobre aquesta carrera i tot el seu entorn, esperem que sigui del teu grat. Hi ha informació sobre la carrera, la seua localització, les seues instal·lacions, etc., amb la finalitat de que et facis una idea del que pots trobar-te aquí.

Història de la Facultat

La Facultat de Fisioteràpia és el centre depenent de la Universitat de València, encarregat de la gestió administrativa i organització dels ensenyaments universitaris conduents a l'obtenció del titule de Graduat en Fisioteràpia. Està situada al Campus Universitari de Blasco Ibañez, on es troben situades les Facultats corresponents a l'àrea de Ciències de la Salut: Facultat de Medicina, Odontologia i  d'Infermeria.

En l'actualitat les dependències que consta la Facultat són:

  • Els Serveis econòmic-administratius.
  • Despatxos de l'Equip de Decanal del Centre
  • Aules per a impartir la Docència Teòrica.
  • Aula d'informàtica
  • Sala de lectura.
  • Sala de Professors.
  • Sala de Juntes.
  • Aula de pràctiques.
  • Seu associació d'estudiants.

La Facultat no disposa d'una Unitat d'Informació Bibliogràfica pròpia, no obstant açò és possible consultar els fons bibliogràfics disponibles en el Centre. Els estudiants podran fer ús de les Biblioteques amb entrada lliure per a estudiants i amb servei de préstec de llibres d'ús més freqüent. També poden accedir al Servei d'Informació Bibliogràfica de la Universitat per mitjà dels ordinadors de l'aula d'Informàtica.

Centres de pràctiques

En les nostres instal·lacions està instal·lat un gimnàs terapèutic, equips d'electroteràpia, així com de musculació, on es realitzen les classes pràctiques corresponents a l'àrea de Fisioteràpia i d'esportiva. Per a la realització dels mòduls pràctics d'Anatomia, i Fisiologia s'utilitzen la sala de dissecció i laboratoris de la Facultat de Medicina.

Les pràctiques assistencials es realitzen en els Serveis de Rehabilitació dels Hospitals Universitaris: Clínic, La Fe, La Malvarrosa i General, així com altres Hospitals concertats per a la Docència Pràctica: Hospital Militar, ambulatori de Salvador Pau, Hospital Lluis Alcanys de Xàtiva.

A través del conveni Universitat- Empresa, els alumnes poden també efectuar les practiques clíniques en diversos Centres no hospitalaris, com a Mútues Asseguradores, Col·legis d'Educació especial, Centres d'Atenció primària i Gabinets privats de Fisioteràpia.

Existeix un conveni amb l'Institut de Biomecànica de la Comunitat Valenciana on els estudiants poden col·laborar amb Projectes d'Investigació, així com en Empreses Seleccionades.