Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Fisioteràpia Logo del portal

Espais Docents

Els espais docents que poden ser sol·licitats pels estudiants per a la realització de pràctiques, estudis i treballs en equip són els següents:

MATÍ: De 8 a 11 h

 AULA MULTIUSOS AULA MO6A / M06B AULA M07A / M07B
Tots els dies Tots els dies, excepte els dimecres Tots els dies

VESPRADA: De 16 a 20 h

AULA MULTIUSOS LAB 3 LAB 4 LAB 5 LAB 9
Tots els dies Tots els dies Tots els dies Tots els dies Tots els dies

Capacitat dels espais

Aula Multiusos: 20 estudiants

Laboratoris: 16 estudiants

Condicions per a la reserva i l'ús de les aules

Tots aquells estudiants que desitgen fer ús dels espais docents que gestiona la Facultat de Fisioteràpia han de procedir de la següent manera:

  1. L'estudiant haurà d’adreçar-se a la Consergería del centre per a fer la reserva amb una antelació mínima de 2 díes hàbils.
  2. El termini màxim que es podrá fer ús de l’aula será de 2 hores.
  3. L'estudiant que reserve l'aula, dipositarà el seu DNI en la consergeria, i una vegada finalitzat el treball passarà per la consergeria a arreplegar-ho.
  4. Els estudiants que sol·liciten l'aula són responsables de la correcta utilització dels materials que allí pogueren estar dipositats. Es recorda l’importància que té la cura dels materials i estris, que són finançats amb fons públics.
  5. En qualsevol cas, el centre es reserva el dret a, per motius justificats de docència, revocar la concessió d’ús de l’aula als estudiants.
 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies