Logo UVGrau en DretFacultat de Dret Logo del portal

  • Estudiants

Funcionament de la Secretaria

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de dades de caràcter personal, per a la realització de qualsevol consulta i/o tràmit administratiu, l'estudiant ha de presentar el seu Document Nacional d'identitat en vigor, (DNI o passaport) o autorització de la persona interessada (conforme al model, signada i amb la còpia del DNI  de la persona representada)

Model d'autorització

Per qualsevol tràmit en Secretaria es pot utilitzar el següent model de sol·licitud:

Instància general

Determinats procediments administratius s'han d'iniciar mitjançant sol·licitud específica. Consulteu la informació en aquesta mateixa pàgina.


Gestions administratives electròniques

La Universitat de València posa a la disposició de tots els ciutadans la Seu Electrònica ENTREU  a través de la qual es pot accedir a informació, serveis i tràmits electrònics de l'Administració de la Universitat de València. Els tràmits es poden realitzar des de qualsevol lloc i en qualsevol moment, evitant els desplaçament a les dependències de la Universitat.

Gestions electròniques per Entreu

També, la Secretaria Virtual ofereix una oferta de diferents serveis d'informació als diferents col·lectius d'usuaris de la Universitat de València.

Gestions electròniques per Secretaria Virtual

 

Terminis gestions administratives

 

 

 

 

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies