Logo UVGrau en Enginyeria Electrònica de TelecomunicacióEscola Tècnica Superior d'Enginyeria(ETSE) Logo del portal

Oberta la inscripció a Voluntariat UV

Promoció del voluntariat universitari

Període de l'esdeveniment: De 19 d’octubre de 2020 a 29 d’octubre de 2020. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres, dissabte i diumenge de 00:00 a 23:59.

 

Lloc de realització: Universitat de València

 
Descripció:

Fins al 29 d’octubre està obert el termini d’inscripció al programa Voluntariat UV que inclou formació i participació en els voluntariats propis de la Universitat de València i que s’adreça a l’estudiantat de grau i postgrau.

Voluntariat cultural, en diversitat, en prevenció i intervenció en violència masclista, en sostenibilitat i de suport a estudiantat amb discapacitat. Són els cinc voluntariats de la Universitat de València que centren la proposta conjunta i coordinada de Voluntariat UV, formació i participació de l’estudiantat universitari en els voluntariats propis de la institució. El Servei d’Informació i Dinamització (Sedi), en col·laboració amb les unitats i serveis promotors de cada voluntariat, és responsable de la coordinació d’aquesta iniciativa a la qual aporta una dilatada experiència en formació i promoció de la implicació en voluntariat de l’estudiantat de la Universitat.

 
Organitza:

Servei d'Informació i Dinamització - SeDI.

www.uv.es/sedi

 

Contacta: voluntariat@uv.es

 
Més informació: