Logo UVGrau en Enginyeria Electrònica de TelecomunicacióEscola Tècnica Superior d'Enginyeria(ETSE) Logo del portal

Si des de xicotet t'has preguntat com és possible escoltar la veu o veure la imatge d'una persona a milers de quilòmetres de tu, com s'envia informació a gran velocitat a través de cables o sense ells amb l'ajuda de les antenes o simplement eres dels quals volen saber com estan fets els aparells electrònics (ordinadors, mòbils, reproductors mp3, etc.) que uses tots els dies estàs fet per a ser un Enginyer Electrònic de Telecomunicació!

El nostre grau t'ofereix la possibilitat de formar-te en aquest àmbit a través de formació teòrica però sobretot pràctica. Perquè creiem que la millor manera de formar professionals és posant als alumnes en situació real, perquè el dia de matí sàpien fer front als problemes que se'ls puguen plantejar en el món laboral. Aquest grau està dissenyat per a formar professionals competents que, una vegada finalitzen els seus estudis puguen assumir tasques de responsabilitat tant a nivell tècnic com a directiu.

En els últims anys, els professors d'aquesta titulació han sigut responsables de projectes i investigacions molt interessants en l'àmbit de l'electrònica tals com a robots guia, dispositius de lectura per a xiquets amb autisme, sistemes de transmissió d'àudio, vídeo i dades per fibra òptica o sistemes de potència per als futurs vehicles elèctrics, entre molts altres. Projectes que han contribuït i contribuiran al benestar de la societat. Si en un futur proper et veus encapçalant projectes com aquests o participant en els avanços en camps més teòrics com, per exemple, l'aplicació d'algorismes genètics en tècniques d'aprenentatge màquina, llavors t'interessa cursar el Grau en Enginyeria Electrònica de Telecomunicació que t'ofereix l'ETSE-UV.

I no oblides que aquest títol habilita per a l'exercici de la professió regulada d'Enginyer Tècnic de Telecomunicació.