Logo UVGrau en Estudis AnglesosFacultat de Filologia, Traducció i Comunicació Logo del portal

SEMINARI DE RECERCA LENA: American Journeys, American Dreams

  • 4 de desembre de 2023
Image de la noticia

El 12 de desembre de 2023 (Saló de Graus – Facultat de Filologia, Traducció I Comunicació) el Grup de Recerca LENA (North American Ethnic Minority Literatures in Global Context) celebrarà la Jornada Científica American Journeys, American Dreams, centrada en els orígens , desenvolupament, ramificacions i llegat del viatge al “Somni Americà” com a trop i realitat en la literatura, la cultura i les arts dels Estats Units durant els segles XX i XXI.

El seminari està organitzat per membres de LENA i coordinat per les professores Anna Brígido i Carme Manuel sota el marc del projecte de recerca “Reconfiguracions de gènere, raça i classe social a la literatura ètnica nord-americana de l'era Obama/Trump” (GV/AICO / 2021/249). https://www.uv.es/lenaval

Amb tres conferències convidades i panells en els què diversos estudiants de postgrau de la Universitat de València presentaran la seva investigació en curs, American Journeys, American Dreams té com a objectiu difondre idees clau sobre literatura, identitat, migració, cultura i justícia social entre la comunitat local /universitària. Una de les conferències del matí i el panell final (en el qual es presentarà el llibre Indigenous Journeys, Transatlantic Perspectives: National American Literature Related Worlds. Ed. Anna M. Brígido-Corachán) són esdeveniments híbrids i es pot accedir a ells a través de Zoom. Veure detalls en el programa.

Totes les sessions són gratuïtes i estan obertes al públic. Per obtenir un certificat d’assistència (8 hores) cal estar present en almenys el 80% de les sessions. Per sol·licitar un certificat, envieu un correu electrònic a lenaresearchgroup@gmail.com abans del 10 de desembre incloent-hi el vostre nom complet i Grau/afiliació.

PROGRAMA