Logo UVGrau en FísicaFacultat de Física Logo del portal

Convocatòria oberta! XXVII Mostra art públic / universitat pública
Convocatòria oberta! XXVII Mostra art públic / universitat pública
Presencial

L’objectiu de la Mostra art públic / universitat pública, és transformar l’entorn universitari en un lloc d’intervenció artística obert a la societat.

 

Fins al 23 d’abril està oberta la convocatòria de la XXVII Mostra art públic / universitat pública, una iniciativa organitzada per la Delegació d’Estudiants i el Servei d’Informació i Dinamització d’Estudiants (Sedi) amb la col·laboració del Vicerectorat de Cultura i Societat.

La convocatòria està oberta a artistes visuals, sense límit d’edat, que estiguen interessats a crear una obra artística de caràcter efímer per als campus de Burjassot o de Blasco Ibáñez que reflexione sobre l’aproximació de l’art contemporani a la ciència i a les ciències socials i humanes.

La Mostra tindrà lloc entre els mesos de octubre i novembre, i acollirà fins dotze projectes que rebran una dotació de 2.000 € cadascun per a la seua execució. Amb motiu del 525 aniversari de la Universitat, el jurat valorarà, a més de la qualitat artística i l’adaptació a l’espai arquitectònic de l’obra, que els projectes incorporen algun dels valors de la Universitat: el compromís identitari, l’excel·lència, la innovació, el progrés social i econòmic, la transparència, la justícia, la igualtat, la solidaritat i la cooperació, i la sostenibilitat.

L’objectiu de la Mostra art públic / universitat pública, que enguany arriba a la XXVII edició, és transformar l’entorn universitari en un lloc d’intervenció artística obert a la societat.

 

Període de l'esdevenimentDe 22 de març de 2024 a 23 d’abril de 2024. Tots els dies d' 11:55 a 23:59.

 
 
Lloc de realització

Universitat de València

Menèndez Pelayo, s/n

València (46010)

 
Organitza

Delegació d’Estudiants i Servei d’Informació i Dinamització d’Estudiants (Sedi) amb la col·laboració del Vicerectorat de Cultura i Societat.

https://www.uv.es/sedi

 

Contacta artpublic@uv.es

 
Més informació