Facultat de PsicologiaGrau en LogopèdiaUniversitat de València Logo del portal

 • Estudiants del Grau

Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • urna

  21/10/19

  Eleccions parcials a Junta de Centre

  Es convoquen eleccions a Junta de Centre i ADR per al dia 21 de novembre.

  [Llegir més]

 • 01/10/19

  Treball fi de grau LOGOPÈDIA: Sessió d’orientació general

  El dilluns 14 d'octubre a les 12:30 en el Saló d’Actes es celebrarà sessió d’orientació general sobre el Treball Fi de Grau en Logopèdia a càrrec de vicedeganat d’estudis.

  [Llegir més]

 • 08/01/19

  La Facultat de Psicologia i els seus Graus renoven el disseny dels portals web

  [Llegir més]

 • 31/10/18

  XVI Setmana Internacional

  Del 12 al 16 de novembre de 2018 es faran sessions informatives sobre els programes Erasmus Estudis, Erasmus Pràctiques, Programa Internacional i Mobilitat Europea Erasmus per PAS i PDI. També hi haurà una sessió temàtica sobre Mobilitat inclusiva.

 • L’equip d’investigació de la Universitat ha analitzat la llegibilitat d’un mateix text tant en suport paper com en digital.

  23/10/18

  L’ERI Lectura de la Universitat demostra que llegir en paper és més efectiu que en digital

  Un estudi liderat per l’Estructura de Recerca Interdisciplinària de Lectura (ERI Lectura) de la Universitat de València ha demostrat l’anomenat “efecte de superioritat del paper”: les persones comprenen millor un mateix text si el lligen en paper que si ho fan en digital (per exemple en tauletes o ordinadors). Aquestes conclusions són una novetat en la literatura científica en la mesura que actualment cada vegada és més freqüent la introducció de nous mitjans tecnològics a les escoles.

  [Llegir més]

Per a més novetats, utilitza el cercador

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies