University of Valencia logo Logo del portal

  • Estudiants en un taller de l'aula oberta d'escriptura creativa

La Universitat de Valencia organitza anualment els tallers d'Aula oberta d’escriptura creativa amb la voluntat de promoure l’escriptura de creació entre els universitaris i entre el públic en general.

L’oferta de tallers que configuren l’Aula abasta els gèneres següents: narrativa breu, escriptura teatral, poesia i guió de curtmetratge.

Els tallers són impartits per especialistes en cadascun dels gèneres i la metodologia és pràctica i participativa.

Destinataris
Estudiants de la Universitat de València, participants de la Nau Gran i públic en general. Consulteu les condicions de matrícula 

Duració dels tallers
Els tallers tenen una duració de 20 hores distribuïdes en set sessions presencials des d’octubre fins a novembre.

Programació
Es pot consultar la programació de tallers per al curs 19-20.

Organització i gestió
L’Aula Oberta d’Escriptura Creativa és un programa del Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius, organitzat i gestionat pel Servei d’Informació i Dinamització (Sedi), amb la col·laboració del Vicerectorat de Cultura i Esport (Aula de Literatura, Aula d’Arts Escèniques, Aula de Cinema) i de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació (Vicedeganat de Cultura).

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy