Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Institut de Creativitat i Innovacions Educatives (IUCIE)

L’Institut Universitari de Creativitat i Innovacions Educatives sorgeix per la iniciativa del catedràtic de pedagogia general i degà de la Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació, Dr. Ricardo Marín Ibáñez, i del catedràtic d’Estètica de la mateixa Facultat, Dr. Romà de la Calle de la Calle.

Es va crear per l’Ordre Ministerial de 26 d’octubre de 1978 (BOE de 24 de novembre). En novembre de 1986 se n'aprovà la seua transformació en Institut Universitari.

És un dels Instituts més antics de la Universitat de València. Té dues seccions: Innovacions Educatives i Innovacions Estètiques, que tenen l’objectiu de promoure i fer investigacions de base fonamentalment en el camp de l’educació i de l’estètica.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies