Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari de Creativitat i Innovacions Educatives (IUCIE) Logo del portal

'Lo que la posverdad esconde', nou llibre d'Enrique Herreras

  • 7 de setembre de 2021
Image de la noticia
El professor Enrique Herreras, membre de l'Institut, ha publicat el llibre 'Lo que la posverdad esconde'.
La postveritat es defineix com una distorsió de la realitat de manera deliberada manipulant les emocions i creences per a influir en l'opinió pública.
En una societat tan polaritzada com la nostra, la postveritat pot danyar seriosament la democràcia. En aquest sentit, els mitjans de comunicació tenen un pes important per a oferir al lector, oient, internauta, etc., una informació amb la major veracitat possible. En aquesta tasca conflueixen diferents problemàtiques del periodisme actual, com els interessos empresarials dels mitjans, la velocitat d'Internet per a generar notícies, etc.
'Lo que la posverdad esconde' aborda tota aquesta complexa problemàtica i ofereix possibles solucions perquè els mitjans, des del seu caràcter social d'informar, col·laborin en la formació de l'opinió pública perquè els ciutadans puguen prendre decisions sobre el món que els envolta de la forma més racional i justa possible.
 

Llista d'enllaços: