Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari de Creativitat i Innovacions Educatives (IUCIE) Logo del portal

Concedit el projecte de recerca IDENTITART, la identitat valenciana a través de les arts i el disseny

  • 22 de setembre de 2021
Image de la noticia

La Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital ha concedit finançament per a desenvolupar el projecte dirigit per l’Investigador del nostre Institut (IUCIE) el professor Ricard Ramon per a dos anys anomenat: IDENTITART, la identitat valenciana a través de les arts i el disseny.

El projecte naix de la Unitat Mixta d’Investigació EFÍMERE formada per membres del grup de recerca del Institut de creativitat CREARI, grup de recerca en pedagogies culturals i el Grup Laboratori de Creacions Intermèdia de la UPV. L’equip investigador està format per persones de tres grups de recerca diferents i quatre universitats valencianes.
Entre les accions emmarcades dins el projecte, està previst desenvolupar reunions de treball, les Jornades Identitat Valenciana i Cultura Visual Contemporània, que se celebraran entre el 16 i 17 
de desembre, i ja en el 2022 el I Congrés Estètiques de les Identitats Valencianes, així com una exposició reflexiva final i un projecte audiovisual.

Llista d'enllaços: