Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari de Creativitat i Innovacions Educatives (IUCIE) Logo del portal

Creativitat i Sociologia

  • 20 de febrer de 2024
Image de la noticia

Anna Giulia Ingellis, Professora Titular del Departament de Sociologia i Antropologia Cultural i actual directora de l’IUCIE, ha participat en una entrevista realitzada en el marc d'un pòdcast dedicat a la Creativitat Invisible, promoguda per Rafa Armero. En ella va parlar del rol de la creativitat en la sociologia i el rol d'eixa última en l'era de la creativitat. La investigació sociològica tracta de fer visible l'invisible, de portar a la consciència dels individus tot allò que estructura la seua acció i que procedix del nostre entorn.

Es van tractar temes pròxims a la seua àrea d'investigació i va donar a conéixer l’IUCIE, parlant sobre la relació entre creativitat i sociologia des del punt de vista de les 3 àrees que engloba l'Institut: l'àrea artístic-creativa, l'àrea educativa i l'àrea social, deixant patent l'obertura de l’ IUCIE al diàleg amb els protagonistes de la vida social fora de la Universitat i destacant la labor de transferència del coneixement a la societat.

Enllaç al pòdcast

Enllaç al vídeo en Youtube