Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari de Creativitat i Innovacions Educatives (IUCIE) Logo del portal

Premi Dones Científiques al Grup Pastwomen

  • 2 de desembre de 2022
Image de la noticia

El dimarts 29 de noviembre, la professora de l’IUCIE Paula Jardón Giner, va rebre el premi otorgat per la revista Muy Interesante al grup Pastwomen. Aquest grup treballa desde de fà 15 anys en l’investigació, museus i educació sobre la cultura material de les dones. Es tracta del Premi Dones Científiques en la categoría Divulgació, en la segona edició d’aquests premis. En el mateix acte, que va presidir la ministra de Ciència, Diana Morant, van ser guadornades també destacades investigadores del món de la ciencia, la tecnología i les humanitats.

La xarxa Pastwomen formada per més de 30 investigadores de 9 universitats espanyoles i europees, així com museus i centres d’investigació, té com un dels objetius la divulgació en obert per a l’educació dels descobriments científics sobre el passat de les dones a través de la seua web i de la exposició virtual “Otras miradas al pasado”.

Pastwomen 

Otras miradas al pasado