Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari de Creativitat i Innovacions Educatives (IUCIE) Logo del portal

Presentació Càtedra de Transformació Educativa “Carme Miquel”

  • 17 de novembre de 2022
Image de la noticia

Demà dijous 17 de novembre se celebrarà l'acte de presentació de la Càtedra de Transformació Educativa “Carme Miquel”, de la qual és codirectora la integrant del IUCIE Rosa Isusi Fagoaga.

La cátedra, que porta el nom d’una mestra, escriptora i impulsora de l’ensenyament en valencià, és fruit d'un conveni entre la Universitat Jaume I, la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, i la Universitat de València.

Un dels principals objectius d’aquesta Cátedra és impulsar la recerca, la formació i la reflexió al voltant del món de l’educació no universitària de forma que es contribuïsca a la millora del sistema educatiu valencià.

Per a aconseguir el seu objectiu, s'organitzaran esdeveniments relacionats amb la innovació educativa, les bones pràctiques docents i les xarxes de professorat i es realitzaran accions per a enfortir els vincles entre la Universitat, els centres d'educació no superior i la societat.

Data: Dijous 17 de novembre

Hora: 10:00 h

Lloc: Facultat de Magisteri. PB 04

Av. Tarongers 4. 46022. València

 

L'acte es gravarà i estarà disponible a través d'aquest enllaç

Invitació