Universitat de ValènciaUniversitat Politècnica de ValènciaInteruniversitari d'Investigació de Reconeixement Molecular i Desenvolupament Tecnològic Logo del portal

La UCIE (Unitat Científica d'Innovació Empresarial) de l'institut IDM es va crear en 2018 gràcies al finançament i suport de l'Agència Valenciana d'Innovació (AVI).
La UCIE-IDM és una estructura complementària i sinèrgica amb l'IDM, que actua com a nexe entre les diferents parts interessades en els resultats d'I+D+I generats en l'institut.

Missió

La seua missió consisteix en:

  • La difusió i transferència dels resultats de la investigació de IDM a la indústria/empresa i a la societat, especialment a la Comunitat Valenciana.
  • Situar a IDM en una xarxa de contactes i fomentar les aliances amb altres grups o centres d'investigació, empreses i administracions públiques.
  • Fomentar la participació de IDM en convocatòries de projectes competitius autonòmics, nacionals i europeus.
  • Detectar les necessitats de la indústria i la societat i traslladar aquestes necessitats als grups d'investigació que integren l'institut.

Visió

La nostra visió és treballar per a ajudar a IDM a convertir-se en un centre de referència d'I+D+I a nivell local, nacional i europeu.

Valors

Els seus valors són la passió per la ciència, la multidisciplinarietat, la col·laboració, la innovació, la sostenibilitat, la cerca de l'excel·lència i el rendiment de comptes a la societat.