Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • armadillo

  23/02/18

  SEMINAR(i): The armadillo’s jaw: coupling different methods to unravel biomechanics, diet and evolution

  El próximo viernes 23 Febrero a las 13 h en el Seminario del Departamento de Geología, Edificio A (Facultad de Biología), tendrá lugar la conferencia: "The armadillo’s jaw: coupling different methods to unravel biomechanics, diet and evolution". La ponente es la Dra. Soledad de Esteban-Trivigno de Transmitting Science & Institut Català de Paleontologia

  [Llegir més]

 • Esther Manzanares, Carlos Martínez, Héctor Botella i Humberto G. Ferrón.

  07/02/18

  El Cavanilles explica la baixa diversitat actual de taurons de profunditat al Mediterrani amb l’anàlisi de fòssils de Sax

  Un equip de paleontologia de l’Institut Cavanilles de la Universitat de València ha conclòs que la baixa diversitat de taurons que viuen a les profunditats de l’actual Mediterrània pot ser deguda en part a fenòmens recents com les baixes quantitats d’oxigen o anòxia al fons marí. Aquest fet matisa la hipòtesi clàssica que diu que la pobresa faunística d’aquest ecosistema es va produir per la disminució del nivell de la mar i la consegüent dessecació, fet que es coneix com la crisi del Messinià.

  [Llegir més]

 • dinos

  05/02/18

  SEMINAR(i): Dinosaurios bajo el microscopio:biologia con más de 65 Millones de años

  El próximo miércoles 14/02/2018 a las 15:30h en el Seminario del Departamento de Geología, Edificio A (Facultad de Biología) tendrá lugar la Conferencia "Dinosaurios bajo el microscopio:biologia con más de 65 Millones de años" a cargo del Dr. Francisco Gascó de la UNED.

  [Llegir més]

 • bertran

  29/01/18

  DARWIN’S DAY SEMINAR(i): NATURAL SELECTION IN FUNCTIONAL PATHWAYS

  Next Monday 12th February 12:30am at Seminars Room I2SysBio, Dr. Jaume BertranPetit (Institut de Biologia Evolutiva-UPF-CSIC, and IEC, Barcelona) will give a Seminar on "Natural selection in functional pathways: an approach to evolutionary systems biology".

  [Llegir més]

 • 25/01/18

  SEMINAR(i): CEREBROS, CRÁNEOS Y MATEMÁTICAS
  1 de febrero: Seminario de Diego Rasskin en el ICBiBE

  El próximo día 1 de febrero a las 12h en la Sala Seminarios ICBiBE - SS6 (semisótano del edificio de institutos) tendrá lugar el Seminario impartido por el Dr. Diego Rasskin titulado "Cerebros, cráneos y matemáticas".

  [Llegir més]

 • seminario soria

  23/01/18

  SEMINAR(i): TÉCNICAS AVANZADAS EN LIMNOLOGÍA
  25 de enero: Seminario Juan Miguel Soria en el ICBiBE

  El próximo día 25 de enero a las 12h en la Sala Seminarios ICBiBE - SS6 (semisótano del edificio de institutos) tendrá lugar el Seminario impartido por el Dr. Juan Miguel Soria - del Departamento de Microbiología y Ecología de la UV - titulado "Técnicas avanzadas en limnología".

  [Llegir més]

 • Seminari Dr. Francesc Bujarchs

  08/01/18

  SEMINAR(i): EVOLUCIÓ DE LA VEGETACIÓ I CANVIS CLIMÀTICS EN ELS DARRERS 10.000 ANYS
  18 de gener: seminari Dr. Francesc Bujarchs

  El proper dijous 18 de gener a les 12:00h tindrà lloc el Seminari del Dr. Francesc Bujarchs a la Sala Seminaris ICBiBE - SS6 (semisoterrani de l’edifici d’instituts)

  [Llegir més]

 • (D’esquerra a dreta): Lluís Franch Gras, Eduardo García Roger, María José Carmona, Manuel Serra i Eva Tarazona.

  22/12/17

  Investigadors del Cavanilles descobreixen un nou tipus de mecanisme d’adaptació al canvi climàtic en un grup d’invertebrats

  Un grup d’investigació de l’institut Cavanilles de Biodiversitat i Biologia Evolutiva de la Universitat de València ha demostrat com s’adapten els rotífers (invertebrats aquàtics microscòpics) a les fluctuacions de l’ambient on viuen: avancen temporalment el període de reproducció sexual. Asseguren així la producció d’ous de resistència, tolerants a condicions adverses com la dessecació temporal de les llacunes que habiten.

  [Llegir més]

 • Carlos Martínez, Héctor Botella i Humberto G. Ferrón

  16/12/17

  Paleontòlegs de la Universitat de València reconstrueixen l’aspecte d’un dels primers vertebrats de fa més de 350 milions d’anys

  L’equip de recerca EVER (Early Vertebrate Evolution Research-lab) de la Universitat de València, format pels paleontòlegs Humberto Ferrón, Carlos Martínez i Héctor Botella, ha analitzat els fòssils d’un peix extint pertanyent al grup dels placoderms (Dunkleosteus terrelli) i ha pogut reconstruir la forma del cos d’aquest animal. La investigació ha sigut publicada en la revista PeerJ .

  [Llegir més]

 • 12/12/17

  CONFERENCIA ANTONIO LAZCANO

  Simbiosis y evolución: Lynn Margulis y el origen de las células eucariontes. Sala Darwin, Campus de Burjassot-Paterna. Dimarts 12 desembre de 2017, 13 h.

Per a més novetats, utilitza el cercador

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies