Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació de Robòtica i Tecnologies de la Informació i les Comunicacions (IRTIC) Logo del portal

AS4EDI-19 Action: European EDI Providers integrating the AS4 eDelivery

  • 13 de maig de 2019
logo proyectos CEF

El grup d'investigació LISSIT ha presentat una nova proposta de projecte a la convocatòria CEF Telecom Call e-Delivery. Aquesta convocatòria dona suport a accions i iniciatives destinades a fomentar l'intercanvi internacional de documents de manera segura i confiable.

L'objectiu del projecte AS4EDI-19 Action és fomentar la utilització del eDelivery DSI (Digital Service Infraestructure) entre les entitats del sector públic i privat integrant el protocol de missatges AS4 i els seus Service Metadata Publishers (SMP) en set Punts d'Accés certificats de diferents estats membre.

L'eDelivery en Europa

L'eDelivery és una xarxa de nodes en la qual cada participant es converteix en un node, de manera que permet que empreses, administracions públiques i ciutadans puguen intercanviar dades i documents electrònics de manera segura.

Així, a través del projecte AS4EDI-19 Action els 7 Punts d'Accés (AP, per les seues sigles en anglés) dels proveïdors d'Electronic Data Interchange (EDI) vinculats al projecte implementaran els seus serveis passant d'AS2 a AS4.

Consorci AS4EDI-19

El consorci està liderat per l'Institut d'Investigació en Robòtica i Tecnologies de la Informació i la Comunicació de la Universitat de València. A més, formen part d'ell altres 9 entitats proveïdores de serveis de 7 països europeus.

Leading Management Technology S.L. (Spain)

Elcom Systems Limited (United Kingdom)

Crediflow AB (Sweden)

Tickstar AB (Sweden)

Ricoh Nederland B.V. (Netherlands)

Qvalia Group AB (Sweden)

AC Goldman Solutions & Services, GSS Ltd (Cyprus)

Net4market S.R.L. (Italy)

mySupply ApS (Denmark)

Imatges: