Logo de la Universitat de València Logo Institut de Robòtica i Tecnologies de la Informació i les Comunicacions Logo del portal

El consorci LOD-RoadTran18 celebra la seua tercera reunió i exposa els seus avanços tècnics

  • 18 d’octubre de 2021
Image de la noticia

Els membres del projecte LOD-RoadTran18 van celebrar el divendres la tercera reunió del consorci, en la qual es va repassar l'estat de la iniciativa i els pròxims passos a dur a terme. A més, diversos dels beneficiaris van oferir un resum tècnic sobre la implementació que s'està portant a Espanya i a la República Txeca.

LOD-RoadTran18 és una acció cofinançada per HaDEA i coordinada per la Universitat de València amb l'assistència tècnica de LMT Group. El seu objectiu és donar suport a la reutilització de les dades dinàmiques de trànsit per carretera a la República Txeca i a Espanya, fer que el portal de dades europeu siga FAIR (localitzable, accessible, interoperable i reutilitzable) i connectar-ho amb qualsevol altra dada del sector utilitzant LOD.

En aquest sentit, en la reunió es van repassar les fites aconseguides i es va posar l'accent en la distribució de les tasques que es realitzaran durant l'any vinent. Així mateix, es van comentar els assumptes referents a la implementació a Espanya, la República Txeca i als treballs realitzats per la Universitat Politècnica de València i Desidedatum.

El consorci LOD-RoadTran18 l’integren l’IRTIC, LMT Group, la Direcció General de Trànsit, Desidedatum Data Company S.L, ESAM Tecnología S.L., Universitat Politècnica de València, TamTam Research i la Czech Technical University.

Web oficial: http://cef.uv.es/lodroadtran18 

Web d’INEA, ara HaDEA: https://ec.europa.eu/inea/en/connecting-europe-facility/cef-telecom/2018-eu-ia-0088 

Inici del projecte: 01/09/2019

Conclusió del projecte: 30/09/2022

Número d’acord: INEA/CEF/ICT/A2018/1803421

Número d’acció: 2018-EU-IA-0088

El contingut d'aquesta publicació és responsabilitat exclusiva d'IRTIC (UV) i no reflecteix necessàriament l'opinió de la Unió Europea.