Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació de Robòtica i Tecnologies de la Informació i les Comunicacions (IRTIC) Logo del portal

El dissabte 6 de maig, l’IRTIC submergeix al públic en realitat virtual en Expociència

  • 3 de maig de 2023
Image de la noticia

L’IRTIC participa el dissabte 6 de maig en Expociència 2023, la jornada de portes obertes del Parc Científic de la Universitat de València (UV) dedicada a la ciència i a la innovació. L'institut d'investigació comptarà amb les activitats d'Ala Delta i Experiència Immersiva en 3D.

El simulador d'ala delta, situat en la planta baixa de l’ETSE-UV, mostrarà els racons més bonics de la província de València des de les altures. Els i les assistents a l'activitat tindran l'oportunitat de recórrer virtualment la seua regió des del cel.

Quant a l'experiència immersiva en 3D que espera en una de les sales de projecció interactiva de l’IRTIC, presentarà part d'un dels projectes desenvolupats des de la UV en la qual els seus usuaris faran un viatge en el temps per a participar en un dels majors enfrontaments entre ciència i religió de la història de la humanitat. L'aplicació és part d'una experiència completa que es troba en el Museu de les Ciències de València.

Ambdues activitats seran gratuïtes i estaran obertes per a tots els públics de 10 a 14 hores. Troba totes les propostes en el mapa!