Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació de Robòtica i Tecnologies de la Informació i les Comunicacions (IRTIC) Logo del portal

EUROLogin20 celebra una nova reunió per a seguir la seua evolució i reforçar les accions previstes a curt i mitjà termini

  • 21 de setembre de 2021
Image de la noticia

Els participants en el projecte EUROLogin20 han celebrat una reunió de consorci per a establir, entre altres coses, les accions per a la finalització de l'Informe de Disseny de la Solució Individual i la connexió de la plataforma en el núvol als nodes eIDAS per a l'autenticació transfronterera. Aquest projecte té com a objectiu la integració de la Infraestructura de Serveis Digitals (DSI) d'identificació electrònica (eID) en els sistemes de tres proveïdors europeus d'intercanvi electrònic de dades (EDI).

Generix, Nubilaria i headOn, de França, Itàlia i els Països Baixos respectivament, formen part de l'Acció. Els seus serveis estaran disponibles per a l'autenticació transfronterera en un entorn de producció a la fi d'aquesta.

Per tant, els ciutadans i les empreses europees podran identificar-se digitalment per a realitzar transaccions o qualsevol mena de gestió, independentment del seu país de residència.

La reunió també es va centrar en qüestions financeres i de difusió. La Comissió Europea cofinança el projecte a través del programa CEF Telecom gestionat per HaDEA.

Web oficial: http://cef.uv.es/EUROLogin2020/

Web d'INEA, ara HaDEA: https://ec.europa.eu/inea/en/connecting-europe-facility/cef-telecom/2020-eu-ia-0026

Inici del projecte: 01/03/2021

Conclusió del projecte: 31/07/2022

Número d'acord: INEA/CEF/ICT/A2020/2271154

Número d'acció: 2020-EU-IA-0026

El contingut d'aquesta publicació és responsabilitat exclusiva d'IRTIC (UV) i no reflecteix necessàriament l'opinió de la Unió Europea.