Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació de Robòtica i Tecnologies de la Informació i les Comunicacions (IRTIC) Logo del portal

Els membres del consorci AS4EDI19 estudien els pròxims passos a seguir en el projecte

  • 27 d’octubre de 2020
Image de la noticia

Els membres del projecte AS4EDI19, una vegada finalitzada la primera fase del projecte, van celebrar la seua segona reunió del consorci el 23 de setembre, en la qual van repassar les activitats dutes a terme fins al moment i els passos a completar fins a la conclusió de l'acció finançada per la Comissió Europea a través del programa CEF Telecom. La iniciativa conclourà durant la primera meitat de 2021.

L'acció pretén fomentar la utilització de l’eDelivery DSI (Digital Service Infraestructure, infraestructura del servei digital) entre les entitats del sector públic i privat integrant el protocol de missatges AS4 i els seus Service Metadata Publishers en cinc punts d'accés certificats de diferents estats membres. Així, quan finalitze la iniciativa, els 5 punts d'accés dels proveïdors d'Intercanvi Electrònic de Documents (EDI) vinculats al projecte hauran implementat els seus serveis passant d'AS2 a AS4.

Els participants ja han entregat els seus Dissenys de Solució Individuals i estan immersos en la implementació de les seues solucions per a passar a la següent fase en la qual es validaran amb el servei eDelivery de test del CEF. El consorci AS4EDI19 està format per l’IRTIC, LMT Group, Crediflow, Tickstar, Qvalia, Net4market i mySupply.

El contingut d'aquesta publicació és responsabilitat exclusiva d'IRTIC (UV) i no reflecteix necessàriament l'opinió de la Unió Europea.