Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació de Robòtica i Tecnologies de la Informació i les Comunicacions (IRTIC) Logo del portal

Membres del consorci ICELAND-INV18 participen en la conferència sobre la seua experiència en el projecte

  • 11 de novembre de 2020
Image de la noticia

Els membres islandesos del projecte ICELAND-INV18 participen el 12 de novembre en la conferència sobre com l'estàndard europeu EN 16931 de facturació digital ha sigut implementat en la iniciativa. L'esdeveniment se centrarà en aspectes tècnics i operatius de l'acció, així com l'experiència de les institucions que formen part del consorci.

En aquest sentit, el projecte té com a objectiu secundar 8 institucions islandeses en la incorporació de l'estàndard europeu EN de facturació digital. D'aquesta manera, les entitats implicades han treballat per a actualitzar el seu sistema i que, així mateix, siga compatible amb el d'altres països europeus. La millora suposa un estalvi de costos i temps tant per als proveïdors de les institucions participants com per a elles mateixes i permetrà agilitzar els tràmits.

Les principals lliçons apreses durant el desenvolupament de l'acció es presentaran durant la conferència, així com els CEF eDelivery i eInvoicing Building Blocks i serveis associats.

Amb la coordinació i suport tècnic d'Universitat de València, LMT Group i Unimaze, entitat organitzadora de la conferència, el projecte ICELAND-INV18 compta amb la participació de FMS, Grímsnes, SKEIDA, OV, Akureyri, IST, ICEPRO, ORKUVEITA, Félagsbústaðir i Iceland Telecom.

Web oficial del projecte

Web dels coordinadors islandesos

El contingut d'aquesta publicació és responsabilitat exclusiva d'IRTIC (UV) i no reflecteix necessàriament l'opinió de la Unió Europea.