Logo de la Universitat de València Logo Institut de Robòtica i Tecnologies de la Informació i les Comunicacions Logo del portal

La primera reunió del consorci EUROLogin20 indica als seus participants les tasques que realitzaran durant el projecte

  • 10 de maig de 2021
Image de la noticia

Les entitats que formen part del projecte EUROLogin20 van celebrar la seua primera reunió del consorci el 22 d'abril. Durant la trobada digital, l'equip que coordina la iniciativa des de l'Institut de Robòtica i Tecnologies de la Informació i Comunicació (IRTIC) va explicar als seus participants les tasques de gestió, tècniques, financeres i de difusió que hauran de tindre en compte durant el seu desenvolupament.

EUROLogin20 és una iniciativa cofinançada per la Comissió Europea a través del programa CEF Telecom gestionat per HaDEA. Durant 17 mesos, els seus participants treballaran per integrar la identificació electrónica (eID) DSI (Digital Service Infraestructure, infraestructura del servei digital) en els sistemes de tres proveïdors europeus d'intercanvi electrònic de dades (EDI).

Generix, Nubilaria i headOn, de França, Itàlia i Països Baixos, respectivament, formen part de l’acció. Els seus serveis estaran disponibles per a l'autenticació transfronterera en un entorn de producció de cara a la finalització de l'acció.

Pàgina del projecte

Acció número: 2020-EU-IA-0026

El contingut d'aquesta publicació és responsabilitat exclusiva d'IRTIC (UV) i no reflecteix necessàriament l'opinió de la Unió Europea.