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Transformation of Aspergillus parasiticus using autonomously replicating plasmids from Aspergillus nidulans
Moreno, M. A.; Pascual, C.; Gibello, A.; Ferrer, S.; Bos, C. J.; Debets, A. J. M; Suárez, G.
(1994). ArticleFems Microbiology Letters. Num.19
Pp.: 451-453. Holanda.
ISSN: 0378-1097 -
Nucleotide sequence of a Trichophyton mentagrophytes HindIII mitocondrial DNA fragment containing a tRNA gene cluster
Tortajada, C.; Ferrer, S.; Ramón, D.
(1993). ArticleFems Microbiology Letters. Num.109
Pp.: 151-158. Holanda.
ISSN: 0378-1097 -
Malolactic fermentation of Spanish wines. (Capítol de llibre)
Pardo, I.; Zúñiga, M.; Ferrer, S.
(1993). LlibreThe Lactic Acid Bacteria .
Pp.: 75-80. Horizon Scientific Press. Reino Unido.
ISBN: 1-898486-00-X -
An improved medium for the distinguishing between homofermentative and heterofermentative lactic acid bacteria
Zúñiga, M.; Pardo, I.; Ferrer, S.
(1993). ArticleInternational Journal of Food Microbiology (Holanda). Num.18
Pp.: 37-42
ISSN: 0168-1605 -
Malolactic Fermentation: Genetics and control
Pardo, I.; Zúñiga, M.; Ferrer, S.; Uruguru, F.
(1992). ArticlePp.: 627-638. Serv. pub. interc. Científico Campus Universitario. Reino Unido.
ISBN: C-1223-1992 -
Factors affecting isolation and regeneration of protoplasts from Trichophyton mentagrophytes
Ventura, L.; Pérez, B.; Ramón, D.; Tortajada, C.; González, R.; Ferrer, S.
(1992). ArticleRevista Iberoamericana de Micologia. Num.9
Pp.: 627-638. Reino Unido.
ISSN: 1130-1406 -
Pardo, I.; Zúñiga, M.
Lactic Acid Bacteria in Spanish Red, Rosé and White Musts and Wines under cellar conditions
(1992). ArticleJournal of Food Science and Technology-Mysore. Num.57
Pp.: 392-395. India.
ISSN: 0022-1155 -
Molecular cloning of Trichophyton mentagrophytes DNA sequences with promoter activity in Escherichia coli
Tortajada, C.; Ferrer, S.; Ramón, D.
(1992). ArticleWorld Journal of Microbiology & Biotechnology. Num.8
Pp.: 196-198. Reino Unido.
ISSN: 0959-3993 -
Malolactic Fermentation: Genetics and control. (Capítol de llibre)
Pardo, I.; Zúñiga, M.; Ferrer, S.; Uruguru, F.
(1992). LlibreProfiles on Biotechonology.
Pp.: 627-638. Serv. pub. interc. Científico Campus Universitario. Reino Unido.
ISBN: C-1223-1992 -
Biotechnology of the malolactic fermentation in winemaking in the Utiel-Requena region. (Capítol de llibre)
Zúñiga, M.; García, M. J.; Pardo, I.; Ferrer, S.
(1990). LlibrePp.: 373-378. Promociones y Publicaciones Universitarias. España.