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  • Transformation of Aspergillus parasiticus using autonomously replicating plasmids from Aspergillus nidulans

    Moreno, M. A.; Pascual, C.; Gibello, A.; Ferrer, S.; Bos, C. J.; Debets, A. J. M; Suárez, G.

    (1994). Article

    Fems Microbiology Letters. Num.19

    Pp.: 451-453. Holanda.

    ISSN: 0378-1097
  • Nucleotide sequence of a Trichophyton mentagrophytes HindIII mitocondrial DNA fragment containing a tRNA gene cluster

    Tortajada, C.; Ferrer, S.; Ramón, D.

    (1993). Article

    Fems Microbiology Letters. Num.109

    Pp.: 151-158. Holanda.

    ISSN: 0378-1097
  • Malolactic fermentation of Spanish wines. (Capítol de llibre)

    Pardo, I.; Zúñiga, M.; Ferrer, S.

    (1993). Llibre

    The Lactic Acid Bacteria .

    Pp.: 75-80. Horizon Scientific Press. Reino Unido.

    ISBN: 1-898486-00-X
  • An improved medium for the distinguishing between homofermentative and heterofermentative lactic acid bacteria

    Zúñiga, M.; Pardo, I.; Ferrer, S.

    (1993). Article

    International Journal of Food Microbiology (Holanda). Num.18

    Pp.: 37-42

    ISSN: 0168-1605
  • Malolactic Fermentation: Genetics and control

    Pardo, I.; Zúñiga, M.; Ferrer, S.; Uruguru, F.

    (1992). Article

    Profiles on Biotechonology.

    Pp.: 627-638. Serv. pub. interc. Científico Campus Universitario. Reino Unido.

    ISBN: C-1223-1992
  • Factors affecting isolation and regeneration of protoplasts from Trichophyton mentagrophytes

    Ventura, L.; Pérez, B.; Ramón, D.; Tortajada, C.; González, R.; Ferrer, S.

    (1992). Article

    Revista Iberoamericana de Micologia. Num.9

    Pp.: 627-638. Reino Unido.

    ISSN: 1130-1406
  • Pardo, I.; Zúñiga, M.

    Lactic Acid Bacteria in Spanish Red, Rosé and White Musts and Wines under cellar conditions

    (1992). Article

    Journal of Food Science and Technology-Mysore. Num.57

    Pp.: 392-395. India.

    ISSN: 0022-1155
  • Molecular cloning of Trichophyton mentagrophytes DNA sequences with promoter activity in Escherichia coli

    Tortajada, C.; Ferrer, S.; Ramón, D.

    (1992). Article

    World Journal of Microbiology & Biotechnology. Num.8

    Pp.: 196-198. Reino Unido.

    ISSN: 0959-3993
  • Malolactic Fermentation: Genetics and control. (Capítol de llibre)

    Pardo, I.; Zúñiga, M.; Ferrer, S.; Uruguru, F.

    (1992). Llibre

    Profiles on Biotechonology.

    Pp.: 627-638. Serv. pub. interc. Científico Campus Universitario. Reino Unido.

    ISBN: C-1223-1992
  • Biotechnology of the malolactic fermentation in winemaking in the Utiel-Requena region. (Capítol de llibre)

    Zúñiga, M.; García, M. J.; Pardo, I.; Ferrer, S.

    (1990). Llibre

    From Genes To Bioproducts.

    Pp.: 373-378. Promociones y Publicaciones Universitarias. España.