• Junta Electoral.

Eleccions a rector o rectora 2018

23/02/18

La Junta Electoral una vegada convocada pel Consell de Govern l'elecció de rector o rectora, ha confeccionat i aprovat el calendari que regirà aquest procés, d'acord amb el Reglament Electoral General.

[Llegir més]

Observatori

Proclamació definitiva de les candidatures a rector o rectora

23/01/18

La Junta Electoral, d'acord amb l'establert al calendari que regeix les eleccions a rectora o rector que se celebraran el proper 22 de febrer de 2018, ha proclamat definitivament les candidatures presentades.

Precampanya eleccions a rector o rectora

31/10/17

En virtut de l'article 20.5 del Reglament electoral general que al·ludeix a la precampanya en les eleccions a rector o rectora, la Junta Electoral ha acordat facilitar a les possibles persones interessades en presentar-se com a candidat o candidata els mitjans següents per a possibilitar-los el desenvolupament de la precampanya.

[Llegir més]

  Aula Magna Facultat de Filolsofia i Ciències de l'Educació

  Eleccions Claustre 2017

  29/09/17

  S'han convocat les eleccions per a la renovació total del Claustre per al proper 23 de novembre de 2017.

  Comunicació dades censals 2017

  15/02/17

  Ací podeu accedir a la informació relativa a la comunicació de dades censals corresponents a l'any 2017. Les dades censals estan publicades en la SECRETARIA VIRTUAL, menú GENERAL, apartat DADES CENSALS.

   
   
  Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies